Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ez így? Nem lesz ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ez így? Nem lesz ebből később "kár"?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy már lassan 2 éve vagyunk együtt a párommal, és nagyon szeretjük egymást, stb, lehet, hogy túlságosan is..állandóan vágyunk egymás társaságára..és a héten minimum 6nap találkozunk, és beszélünk is.. és ez tökjó, mert mindig jól elvagyunk, de félek hogy idővel esetleg a kapcsolat rovására megy, és hamarabb megfogjuk unni egymást..

sőt igazából az a problem, hogy már most néha nem tudjuk merre menjünk, stb..:s

szerintetek?:)

2012. máj. 30. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Nem tod te még fiam mi az a probléma! Élvezzétek az életet és ne aggódjatok semmin!!! :)
2012. máj. 30. 22:07
 2/6 A kérdező kommentje:

hát sajnos tudom milyen az igazi probléma ... volt már részem abban is;)

örülök, hogy most csak ennyi van nagyjából..:D

2012. máj. 30. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
jaaaj, én sosem értettem ezt! nekem is mindig mondták, h ne találkozzunk annyit a párommal, mert megunjuk egymást. nos, azóta felnőttünk, és elárulok egy titkot: az ember előbb vagy utóbb összeköltözik valakivel és lesz majd gyerek is. ez pedig azt jelenti, hogy együtt vagytok elég sokat. nem értem a kérdést. ha megunjátok egymást akkor ennyi volt, a kapcsolatnak vége lesz maximum. de ha most hetente vagy kéthetente egyszer taliztok, és majd összeköltöztök, akkor mi lesz? 2 szobás lakásba mentek és külön alszatok, meg egyeztettek, h nehogy összefussatok a lakás többi részében hetente egynél több alkalommal? :D
2012. máj. 30. 22:10
 4/6 A kérdező kommentje:
jajj na nem kell így leszólni..:D csak én is pont ettől tartottam, hogy nekem is mondták, hogy túl sokat vagyunk együtt blabla..nem mintha annyira megváltoztatná ez a helyzetet, de gondoltam, felteszek egy kérdést ezzel kapcsolatban..nem veszitek vele:)
2012. máj. 30. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk volt olyan, hogy a barátomnak már sok volt az együttlét. Mi is 7 napból 6-ot együtt voltunk. És sokkalta. Megbeszéltük. Azóta kevesebbet is találkozunk, de jól érezzük magunkat. Biztos lesz olyan, amikor soknak érzed majd az együtt töltött 6 napot. Akkor csak meg kell beszélni:) Ameddig meg jól elvagytok addig nincs baj:) mindent meg lehet beszélni:)
2012. máj. 30. 22:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen már gondolkodtam, hogy megkérdezem ezt tőle is.. hogy ő hogy gondolja. de azthiszem nem így :D hanem őt nem zavarja egyáltalán.

mondjuk az a 'jó', hogy nemsokára elköltözünk kicsivel messzebbre, így kevesebb alkalmunk is lesz találkozni..először biztos szokatlan lesz, de remélem majd megszokjuk.

2012. máj. 30. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!