Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 22 éves vagyok, de őszintén szólva lesz@rom a nőket, lesz ebből később hátrányom?
Konkrétan arra gondolok, hogy elegem van a mai értékrendből és világképnézetből. Rengeteg nőt csak a siker és csillogás érdekel egy kis tökéletességgel és pénzzel megspékelve, épp ezért is nem kezdeményezek senkinél sem.
Tetszenek lányok, de csak annyi fut végig az agyamon ilyenkor, mint a többi átlagférfinak.
Nem ciki ilyen korban, hogy még nem volt senkim és nem is érdekelnek a mai nőnek nevezett élőlények?
Ne haragudj ,de nemtudom miért mondod ezt ,hogy nem érdekelnek ,ha még nem is volt....
Ez egy buta kérdés volt.
Először ezt írtad :
"Tetszenek lányok, de csak annyi fut végig az agyamon ilyenkor, mint a többi átlagférfinak."
A többi átlagférfinak , legalább is nekem ha meglátok egy jó csajt kb az jut eszembe , hogy öcsém , de megd*gnám .
Utánna pedig ezt írtad:
Nem ciki ilyen korban, hogy még nem volt senkim és nem is érdekelnek a mai nőnek nevezett élőlények?
Ellent mondassz magadnak úgy érzem.
1) Nem vagyok búza.
2)"A többi átlagférfinak , legalább is nekem ha meglátok egy jó csajt kb az jut eszembe , hogy öcsém , de megd*gnám ."
Nekem is. Nem ilyen értelemben nem érdekelnek a nők, hanem, hogy a barátnőm legyen.
értelek, vannak lányok akiknek bejönnek a diszkrét pasik. Találj egy társaságot magdadnak és ismerkedj. Nem fog senki egyik napról a másikra senki az öledbeugrani és rádcuppanni.:P
Szóval ismerkedj és majd a barátságokból kialakul.
Hátrányod nem lesz, ha neked így jó, akkor az nem hátrány.Viszont, ahogy írtad, rengeteg nőt, azaz nem az összeset:)Szerintem keress egy ugyanolyan értékrendű lányt, mint te vagy.Ne mond, h nem létezik, mert akkor én halott vagyok.Sok sikert!
19L
"keress egy ugyanolyan értékrendű lányt"
Az a baj, hogy senkire sincs ráírva, hogy milyen az értékrendje. Vagy, ha még találnék is, miért pont én kellenék neki?!
Ez rossz hozzáállás.Tudod ebből a kérdésedből én még önbizalomhiányra is gyanakszom.Lehet, hogy nem jössz be neki, de soha nem tudod meg h milyen és h bejössz e neki, ha csak azon fogsz forogni, hogy "normális"e vagy bejövök e neki.Vedd lazábban az életet.Ha annyira nem érdekelnek a lányok, akkor könnyebb is a dolgod:)Ha meg már vkinél nemkönnyű, akkor láthatod, h nem is annyira sz@rod le őket, mint amennyire mondod.
19L
Sztem sem sz.rod te le a nőket, csak frusztrál ez az egész modern világ meg hozzáállás....semmi gond, én is ugyanígy vagyok vele, mint te, csak nekem már volt pár nőm, de normálisat én sem találtam még
sztem 1-2 nőt azért szedj fel mindenképp, ha csak egy éjszakára is, vagy csak futó kapcsolatra, legalább tudd, hogy milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!