Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen, helyrehozható?
Figyelt kérdés
hát...együtt vagyok idestova 15 hónapja egy lánnyal.Távkapcsolat,nagyon szeretem majd kiköltöztek külföldre.Miatta kezdtem tanulni egy másik idegen nyelvet,és ha törik ha szakad maximum novemberben utána is mennék.utoljára márciusban találkoztunk.Igenám,de benyögte mult hét pénteken hogy nem tudja mit érez,szeretni akar,de nem érez szerelmet,csak erős barátságot,ugyanakkor pedig szerelmes szeretne ugyanugy lenni belém.augusztusba jön ide egy hétre szombaton,kedden pedig megyünk a balcsira..a táv okozta hidegülést helyre lehet hozni?együtt leszünk,lehet szerelmes?mert ő azt mondta az augusztusban nagyo nreménykedik,hogy szerelmes tud lenni,de fél hogy mi van ha nem...tanácstalan vagyok :/ mennyi esélyt láttok?mi legyen?hisz miatta jártam tanfolyamra,dobnék el mindent utána megyek...Köszi a válaszokat!2012. júl. 24. 07:26
11/13 Robi.88. válasza:
Miért itt ki hány éves? :) az én koromon kivul a tobbieket nem is tudhatod:) Amugy meg h ki h viselkedik miylen donteseket hoz nem feltetlen kor kérdése:) lattam én mar 30-40 éves embereket idiotakent viselkedni ehhez mit szolsz?
12/13 anonim válasza:
És ahhoz mit szólsz, hogy nem rád gondoltam, hanem a kérdezőre és a "párjára"? :)
13/13 Robi.88. válasza:
azt h nem egyertelmu a kiirasod és ezert kérdeztem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!