Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra az ideális társ, és milyen NE. Legyen? Kort és nemet
Amúgy ami először fog valakiben az a tekintete és a mosolya. utána beszéd stílus(nem ez a tajparaszt "vazze" és társai.:D) Kinézetre nincsenek-Nekem legalább is- elvárások. ne legyen kövér.:D a kicsi pocak nem gáz csak ne legyen disznó torosra való.:D(bocs a kajás dologért éhes vagyok és lassan ebéd..:D)
Na ennyi összegezve: szép szem,jó illa,beszédstílus,kinézet(egy picit), meg lehessen veled beszélgetni bármiről,jó humor..
ami engem elüldöz ha valaki meg akarja mondani nekem mi a jó és mit szeressek..irányítani akar..ezt utálom..
ilyesmi..
Tetszik külsőleg az egész összhatás, mondjuk 170 cm körüli, normális alkattal, hosszú, ápolt haj, szép szemek, orr, száj. Ezek mellett lehetőleg ne bulizzon, hanem értékelje a nyugisabb programokat, mint pl sétálás, kirándulás, film nézés. Legyen intelligens, érzelmes, őszinte, tudjon objektív lenni, és persze legyen hűséges is. Hirtelen ennyi, a többi majd kialakul.
21 éves hímnemű egyed.
Belső: egy kis Törékeny lány aki jó indulatú kedves aranyos életvidám.Ne ez a pasi szédítő hazudgáló felfogású csaj
Külső:legyen ápolt és szép...nem kell hogy nagy legyen a melle, csak legyen olyan kis aranyos
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!