Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kiderült mit akar tőlem valóban a párom. Ez most mi?
A lényeg az hogy nagy veszekedések közepette kimondta, hogy szeret engem, jó velem, de nem akar elkötelezettséget. Nem érti, hogy engem miért zavar, mert eleinte ennyire sem nyílt meg (lassan 7 hónapja vagyunk így)
Tehát ne tekintsem és nem is tekintettem igazi társamnak?? Ő mégis elvárta ezt tőlem. Mit gondol, meddig fogok még várni?
7 hónap?
Nyuszifül, emberek ezrei élnek így hosszú-hosszú évekig. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez normális, de ha fontos neked, akkor adj időt a kapcsolatotoknak, hátha ráébred, hogy mennyire fontos vagy neki. Van ilyen, én is voltam ilyen kapcsolatban, mikor már lemondtam volna róla, akkor jött a hatalmas fordulat.
Vess számot, hogy mennyi energiát, időt és érzelmet öltél ebbe a kapcsolatba, és ehhez képest hol tartotok.
Érdemes-e vajon tovább erőltetni?
Ezt a kapcsolatot csak te tolod. A párod kényelmesen ül rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!