Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel jár ha elhagyom párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel jár ha elhagyom párom akarata ellenére Ukrajnába, és viszem a fiam magammal?

Figyelt kérdés

2012. júl. 23. 15:39
 1/6 ASOT ***** válasza:

nem te vagy ennek a pasinak a párja?? :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. júl. 23. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs, Te írtad ki az előző kérdést is, ugye?
2012. júl. 23. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. júl. 23. 15:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs de ezen rágódom hónapok óta.....elvetemült nőszemély vagyok tudom aki nem tud parancsolni magának és kétségbe van esve és nem kap magyarázatot tanácsot, és nem lép előre.Félek valami marhaságot művelek ami visszafordíthatatlan...
2012. júl. 23. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Az országból biztos, hogy nem viheted ki.

Gyerekcsősz voltam külföldön, és mesélték a szülők, hogy bevezettek valami törvényt, ami miatt semmilyen eus országból nem viheti ki csak úgy az egyik szülő a gyereket, kell hozzá valami önkormányzatnál igényelt papíros engedély, hogy a másik szülő engedélyezi, hogy kivigyék a kölköt.

(ők speciál fel voltak háborodva, hogy ez mennyi problémát okoz nekik, mivel gyakran utazna hol az egyik szülő hol a másik gyerekkel, haza, meg ilyesmi, de gondolom pont az ilyen esetek miatt találták ki, hogy az egyik szülő ne léphessen csak úgy le a közös gyerekkel, ha a másik is tart rá igényt)

Hogy aztán ez nálunk is van, vagy csak ott volt, azt nem tudom, de utána járnék, mert ha a reptéren vagy valahol a határnál küldenek vissza, hogy nincs engedélyed, akkor az ciki.

2012. júl. 23. 15:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy tudom hogy kell ilyen papír de annyira elvakult vagyok hogy bármit megtennék hogy az én kis húsommal legyek mert minél jobban telik az idő egyre jobban vannak olyan dolgok ami arra késztet hogy meneküljek innét, tudom törvénybe ütközik ezért is tartok tőle. De nem tudok várni mindenki ellenem van és már a becsületem bokáig süllyedt így is és még nem tettem semmit.Egyre jobban látom hogy nincs értelme az itteni életemnek egyszerűen nem jutunk előre mert én folyton másra gondolok.Puhány vagyok .....én beszereztem a papírt is infot gyüjtöttem azzal nem is lenne gond a határon átengednek de mi lesz utána.....letelepedni nem fogok tudni egyből.....ha meg sem próbálok semmit akkor maradok és sodródok keserves életem nyomorólt lesz de legalább a párom boldog lesz mert vele maradtam.
2012. júl. 23. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!