Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szerelem fogalma?
Figyelt kérdés
Mit érez ilyenkor az ember? Mert én már nem tudom mit érzek pontosan.2012. júl. 23. 15:11
1/15 anonim válasza:
Én akkor érzem, h szerelmes vagyok, amikor nincs ott velem ténylegesen érzem, h fáj a mellkasom (vagyis a szívem) és, mikor meglátom és elkezdünk beszélgetni akkor egyből nem is fáj.:)
2/15 anonim válasza:
Hogy mi a szerelem? Iskolában nem olvastál verseket? :)
A szerelem egy olyan érzés, amiért mindent megteszel, ha már egyszer átélted. Ez egy úgymond felfokozott érzés. Minél tovább vagy távol attól, aki iránt érzed, annál feszültebb leszel. Megnyugvást csak az a személy hozhat el számodra, aki felé táplálod. Csak amellett akarsz lenni, akibe szerelmes vagy, egy percre sem akarod szem elől téveszteni. Bármit megteszel érte. Ezért borzalmas, amikor a másik fél elküld. Akkor a feszültségfelgyülemlést nem tudod hova leadni.
3/15 A kérdező kommentje:
De, és mindaddig tisztábn is voltam vele. Most viszont nem tudom, hogy mit érzek. A rózsaszín köd elmúlt, viszont még indig szeretem. Ő a legjobb barátom, viszont nem ragaszkodom hozzá annyira, mint azelőtt. Néha kell egy kis egyedüllét. Mindenki azt mondja, hogy ha szerelmes az ember, nem tud a másik nélkül élni. Én viszont másképp érzek.
2012. júl. 23. 15:37
4/15 anonim válasza:
Szerelem nem egyenlő a hirtelen fellángolással. A szerelem folyamatos, a fellángolás csak egy ideig tart.
5/15 A kérdező kommentje:
Hát, akkor én nem értem. :) Megőrülnék, ha elveszíteném.
2012. júl. 23. 15:48
6/15 anonim válasza:
Nállam is így van, hogy kell egy kis egyedüllét.De szerintem ez normális.Mióta vagytok együtt?A rózsaszín köd pár hétig, vagy hónapig tart, majd átváltozik szeretetté, de attól még ragaszkodsz hozzá.
7/15 A kérdező kommentje:
Lassan 2 éve vagyunk együtt.
2012. júl. 23. 21:57
8/15 anonim válasza:
Akkor az normális, ha már nincs rózsaszín köd.A szerelem átalakult szeretetté, gondolom ragaszkodtok egymáshoz.Szereted még gondolom, ezért ne szakíts vele.Vagy próbáljatok meg egy darabig ne találkozni, és akkor majd meglátod, hogy mennyire hiányzik neked.
9/15 A kérdező kommentje:
Hétvégente tudnunk találkozni, tehát nem vagyunk együtt minden nap. Ezért furcsállom, hogy így meg tudok lenni nélküle. Talán beletörődtem a helyzetbe, hogy csak ennyit tudunk együtt lenni. Még mindig szeretem, csak máshogy.
2012. júl. 24. 12:00
10/15 anonim válasza:
az a szerelem, amikor a saját érdekeid elkezdenek kevésbé fontosabbá válni a partnerénél. mindent megtennél hogy ő boldog legyen. a fellángolás meg az amikor akarod őt vágysz rá, magadénak akarod tudni, csak a tied legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!