Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy ez én kérsédem ide jöne, de nem tudom már kihez és hova tudnék fordulni a problémámmal?!
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel elméletíleg barátok vagyunk (elméletíleg, mert nem járunk, vizont sokkal több van köztünk egy puszta barátságnál), nos az a helyzet, hogy összevesztünk egy viszonylag aprócska dolgon, azért mert picit túlreagáltam és mostmár lassan olyan viszonyban vagyunk, hogy nemis köszönünk egymásnak. Nagyon rossz, mert hihetetlenül hiányzok, annak ellenére, hogy elég sokszor megbántott és nemis vette észre. Attól félek, ha felhoznám a témát, hogy béküljünk ki, azt elutasítaná és azt nem bírnám ki. Szerintetek mit tegyek?2012. júl. 23. 13:31
1/5 anonim válasza:
várd meg amíg ő jön oda hozzád!! ha fontos vagy neki kezdeményezni fogja a békülést...
2/5 anonim válasza:
Ha nem hozod fel a témát akkor sosem békültök ki bármennyire kockázatos is hozd fel neki és béküljetek ki de azért nehogy megalázkodj előtte ! De lehet ez csak egy ürügy volt mert már van barátnője és te már emiatt nem kellesz vagy barátnője nem engedi és lehet ez pont kapóra jött neki hány éves a fiú és te ?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem nincs barátnője,ezért nem jöttünk mi se össze,mert nem lenne rá ideje,sokat utazik.Ugyhogy biztos,hogy nem barátnő van benne.De hogyan csináljam,hogy ne hunyaszkodjak meg? attól félek elutasít...
2012. júl. 23. 13:41
4/5 anonim válasza:
Ha túlreagáltad,akkor gyónd meg neki.S talán az ő lelkiismerete is megszólal.
5/5 A kérdező kommentje:
A túlreagálást arra értettem,hogy részt vettem egy versenyen,a verseny előtt beszéltem és találkoztam vele,elmondtam,hogy mennyire ideges vagyok mert életem első ilyen típusú versenyén vettem részt.Majd a versenyen nyertem,és oda se jött,hogy gratulálljon vagy valami,jó ez nem elvárás csak azért gondoltam arra,hogyha ilyen közeli barát,akkor ennyit megtesz,jól esett volna...de ehelyett mésnap més facebookon ő kezd vádaskodni,igaz a végén kiderült,hogy nem rám értettem,hogy félreérthetően írta és erre kiakadtam és összevesztünk...kicsit bonyolult...
2012. júl. 23. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!