Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítséghez szeretnék fordulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséghez szeretnék fordulni. Hogy ismerkedjek az én esetemben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 13:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek, lespróroltam a leírást. =) Nemsokára érkezik.
2011. júl. 22. 13:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Először is leszögezném, hogy én egy 15 éves lány vagyok. A problémám szerintem igen érdekes, és egyedi. Az a helyzet, hogy egyetlen helyen tudok ismerkedni, mégpedig interneten keresztül, mert sajnos csak ott tudom igazán felhasználni a szókincsemet, és a fogalmazási készségemet. Nos, szerintem a bajom éppen ebből adódik. Kellemetlenül érzem magam, ha korombeli fiúkkal ismerkedek a gépem előtt. Túlságosan… éretlennek tűnnek hozzám képest. Mintha megenném őket reggelire. Képtelenek helyesen írni, vesszőket tenni, stílusosan fogalmazni, és szinte mindenki idióta ikszdé szmájlikat, és irritáló egy szavas rövidítéseket tesz minden második mondatába. Én érzem kínosnak, hogy felnőtt embereknél jobban használom a szavaimat, persze itt az internetes kommunikációra célzom. Pl. a fiatal némettanár a minap olyat írt ki Facebookra, idézem: „a férfiak mind szemét disznók.” – Nem mondom, hogy nincs igaza, de a lényeget szerintem megértitek. A pasikkal világ életemben szerencsétlen voltam. Illetve csak egyszer voltam életemben szerelmes, ez két éve tart, és nem tudok kiszeretni a fiúból. Ezért kellene egy új társat találnom. Itt megjegyezném, hogy világ életemben nálam idősebb fiúkkal barátkoztam, de ez nem jelent számomra sajnos megoldást. A problémám legnagyobb iróniája az, hogy élőben egy nyolc éves, éretlen kislánynak nézek ki. =) 150 centi magas, meglehetősen szótlan idegenek körében, és néha még beszédhibás is. Ja, és ha jobban megismernek az emberek, kitűnik, hogy RETTENETESEN infantilis vagyok, az itt írt szövegemtől eltérően. Soha senki nem tekintett rám nőként, és ez sajnos rosszul esik. Várom a válaszaitokat, és az olyan emberek jelentkezését, akik szintén hasonló helyzetben vannak. Köszönöm.
2011. júl. 22. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:

kezdjük ott hogy 13 évesen nem leszel szerelmes...(15 évesen se )

másodszor szerintem rossz oldalakon keresel fiukat. nem mindenhol él ez a chatnyelv és vannak olyan fiuk is mint te.

és harmadszor pedig VEGYÉL EGY KUTYÁT

2011. júl. 22. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
van egy kis egod az biztos..
2011. júl. 22. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Az a probléma,hogy nem vagy hiteles.Az,amit itt a neten nyújtasz nem fedi a valóságot.Azt javaslom,felejtsd el a neten ismerkedést.Valódi kapcsolatokat kell kezdeményezned,valódi szituációkat átélned,ha gyerekes vagy,akkor fel kell vállalnod..,ha bezárkózol,csak konzerválod ezt az állapotot.22/F
2011. júl. 22. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem 15 évesen még nem érted el a végleges kinézetedet, 18-20 éves korodra már biztosan sokkal nőiesebben fogsz kinézni, akár még nőhetsz is valamennyit. Emiatt egy kicsit talán még korai aggódnod (volt olyan lány évfolyamtársam, aki 14-15 évesen teljesen kislánynak nézett ki, de 18 évesen már tapadtak rá a fiúk).

Amúgy engem is idegesít, hogy a te korosztályodban (és még felette is) rengetegen nem tudnak helyesen írni, mindenféle rövidítéseket és SMS-nyelvet használnak még neten is.

29/F

2011. júl. 22. 16:06
 7/8 AndiBandi93 ***** válasza:

Ahogy már előttem mondták, egod az van bőven. Csak nem egy 15-17 éves nyelvtan tanárral akarsz összejönni? Szerintem meg ne nézd le a korodbeli fiúkat. Figyelj, én is írtam már olyan fogalmazást, ami belekerült a gimnázium évkönyvébe, még se vágok fel ezzel mindenki előtt. Olyanra meg végképp nem vetemednék, hogy lenézzem a kiszemelt fiút, mert mondjuk ő nem tud olyan helyesen fogalmazni s írni, mint én.

Ha meg az interneten ismerkedsz, akkor meg ne csodálkozz hogy használják a jól bevett szmájlikat és rövidítéseket. Már ne haragudj, de ha ez zavar, akkor rossz helyen keresel párt.

Szóban nem tudsz ugyanolyan színvonalon kommunikálni, mint írásban. Ezzel előbb utóbb úgyis lebuksz, mivel szerintem nem írásban akarsz járni egy fiúval. Ha mégis bejönnétek egymásnak, akkor úgyis találkozni fogtok, ahol már nem tudod villogtatni a rettenetesen hibátlan és kiemelkedő kommunikációs készségedet.

Mindenesetre javaslom, hogy fogd vissza magad és ne érezd magad valami felsőbbrendű félistennek. Te az írásban vagy jó, más meg mondjuk a barátkozásban. És nem kell lenézni senkit, azért mert nem ért ahhoz amiket te olyan hihetetlenül magas szinteken művelsz...

2011. júl. 22. 23:35
 8/8 anonim ***** válasza:
detto ugyanaz vagyok mint te csak 17 de ennyi:( 10 évesnek néznek lenéznek de közben osztályelső vagyok de ez sem vigasztal mert ezért is baszogatnak:(
2012. aug. 22. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!