Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséghez szeretnék fordulni. Hogy ismerkedjek az én esetemben?
kezdjük ott hogy 13 évesen nem leszel szerelmes...(15 évesen se )
másodszor szerintem rossz oldalakon keresel fiukat. nem mindenhol él ez a chatnyelv és vannak olyan fiuk is mint te.
és harmadszor pedig VEGYÉL EGY KUTYÁT
Szerintem 15 évesen még nem érted el a végleges kinézetedet, 18-20 éves korodra már biztosan sokkal nőiesebben fogsz kinézni, akár még nőhetsz is valamennyit. Emiatt egy kicsit talán még korai aggódnod (volt olyan lány évfolyamtársam, aki 14-15 évesen teljesen kislánynak nézett ki, de 18 évesen már tapadtak rá a fiúk).
Amúgy engem is idegesít, hogy a te korosztályodban (és még felette is) rengetegen nem tudnak helyesen írni, mindenféle rövidítéseket és SMS-nyelvet használnak még neten is.
29/F
Ahogy már előttem mondták, egod az van bőven. Csak nem egy 15-17 éves nyelvtan tanárral akarsz összejönni? Szerintem meg ne nézd le a korodbeli fiúkat. Figyelj, én is írtam már olyan fogalmazást, ami belekerült a gimnázium évkönyvébe, még se vágok fel ezzel mindenki előtt. Olyanra meg végképp nem vetemednék, hogy lenézzem a kiszemelt fiút, mert mondjuk ő nem tud olyan helyesen fogalmazni s írni, mint én.
Ha meg az interneten ismerkedsz, akkor meg ne csodálkozz hogy használják a jól bevett szmájlikat és rövidítéseket. Már ne haragudj, de ha ez zavar, akkor rossz helyen keresel párt.
Szóban nem tudsz ugyanolyan színvonalon kommunikálni, mint írásban. Ezzel előbb utóbb úgyis lebuksz, mivel szerintem nem írásban akarsz járni egy fiúval. Ha mégis bejönnétek egymásnak, akkor úgyis találkozni fogtok, ahol már nem tudod villogtatni a rettenetesen hibátlan és kiemelkedő kommunikációs készségedet.
Mindenesetre javaslom, hogy fogd vissza magad és ne érezd magad valami felsőbbrendű félistennek. Te az írásban vagy jó, más meg mondjuk a barátkozásban. És nem kell lenézni senkit, azért mert nem ért ahhoz amiket te olyan hihetetlenül magas szinteken művelsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!