Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? Hogyan ismerkedjek vele?
Van egy lány, ugyanabba az iskolába járunk, csak fiatalabb pár évvel. Csak látásból ismerjük egymást, illetve Facebook-on már ismerősök vagyunk. Szeretnék vele megismerkedni, mert szerintem nagyon csinos :) Nem szokott gondot jelenteni nekem teljesen ismeretlen lányokat megszólítani, viszont vele általában csak buszon szoktam találkozni, ahol a haverjaim, ismerőseim is ott vannak. (Engem valamiért ez zavarba hoz.) Illetve az elég béna lenne, ha csak simán köszönnék neki, hogy Szia, xy vagyok :) Mit mondjak neki szerintetek? :) Arra is gondoltam már, hogy előtte Facebook-on írok neki, de akkor sem tudnám, hogy mit mondjak. Azt nem mondhatom meg neki egyenesen, hogy tetszik mert az béna.
18/F
Szerintem tényleg jó ötlet lenne először Facebookon irni neki, persze nem kell azzal kezdeni, hogy hú de tetszel nekem. Ha már Facebookon irtál neki, akkor ha találkoznál vele pl.buszon köszönj neki és próbálj szóba elegyedni vele.
Próbálj gyakrabban beszélni vele, s ha úgy veszed észre, hogy ez az egész tetszik neki, akkor pl. elmehettek együtt a suliig, a későbbiekben meg elhivhatod pl. sétálni. Néha bókolj neki, s ha bármi jelét látod annak, hogy te is tetszel neki, akkor ideje elmondani, hogy tetszik neked. 19/L
10:36:
Köszi! Ment a zöld kéz! :)
Bár én eddig úgy gondoltam, hogy nem ez a nyerő taktika. Szerintem azt, hogy tetszik-e valaki a legtöbben már eldöntik első látásra. Szóval szerintem Ő már eldöntötte és ezen utólag nem sokat lehet változtatni. :) Én legalábbis biztos eldöntöttem. :) Szóval úgy akarok közeledni felé, hogy egyértelmű legyen számára, hogy mit akarok. Ha Ő nem akarja, akkor ebben az esetben azonnal visszautasít. Ha nem teszi, akkor meg sínen vagyok, nem igaz? :) Egyenesen megmondani viszont gáz és ijesztő is :S
11:56
teljesen igazad van, mert én sem döntöttem el, hogy feltétlenül járni szeretnék-e vele :) De tetszik, ez biztos. :) Szerintem ezt nem kell mondani, hanem úgy kell viselkedni, hogy magától értetődő legyen. Amúgy amikor a buszon látom, kicsit visszahúzódónak tűnik, de szerintem csak azért mert ott nem annyira ismerős neki a társaság.
És szerinted mit írjak neki Facebookon?
11:56 os vagyok.
Én is a félénkebb tipúsba tartozom, éppen ezért tartottam jó ötletnek a Facebookot, mert ezzel én is úgy vagyok, hogy könnyebben és felszabadultabban tudok beszélni, ha azt nem szemtől szembe kell tennem, amig nem ismerem az illető srácot.
Miről is kéne beszélnetek? először persze bemutatkozol, s talán annyi belefér, hogy azt mondd neki, hogy mivel gyakran találkoztok szeretnéd jobban megismerni. Ha ő is ezt szeretné, akkor irni fog neked. Eleinte inkább ilyen általánosabb dolgokról beszéljetek, nehogy azzal kezd, hogy szép vagy. Aztán meg ne mondj el mindent egyszerre, hanem minden napra hagyjál valami érdekest, amit mondhatsz magadról. Tehát az a lényeg, hogy azért ne ugorj bele a dolgok közepébe. Ha még van kérdésed nyugodtan irj. Remélem sikerül összejönnöd vele, aztán ha kedved van ird meg, hogy mi sikerült, s mi nem.
12:42:
köszi a választ! :) Hát szerintem ezt a szeretnélek megismerni szöveget nem fogom elsütni, mert szerintem elég béna. (Mi másért írnék neki :) Logikus nem? :)) Vagy csak írjak annyit neki, hogy mizu? És majd beindul a beszélgetés? Vagy mondjam hogy a buszon szoktam látni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!