Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Hogyan ismerkedjek vele?

Figyelt kérdés

Van egy lány, ugyanabba az iskolába járunk, csak fiatalabb pár évvel. Csak látásból ismerjük egymást, illetve Facebook-on már ismerősök vagyunk. Szeretnék vele megismerkedni, mert szerintem nagyon csinos :) Nem szokott gondot jelenteni nekem teljesen ismeretlen lányokat megszólítani, viszont vele általában csak buszon szoktam találkozni, ahol a haverjaim, ismerőseim is ott vannak. (Engem valamiért ez zavarba hoz.) Illetve az elég béna lenne, ha csak simán köszönnék neki, hogy Szia, xy vagyok :) Mit mondjak neki szerintetek? :) Arra is gondoltam már, hogy előtte Facebook-on írok neki, de akkor sem tudnám, hogy mit mondjak. Azt nem mondhatom meg neki egyenesen, hogy tetszik mert az béna.

18/F

2011. szept. 10. 10:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt szerintem jó ötlet mondani, hogy a buszon szoktad látni, meg a mizus dolog jöhet utána. Azt, hogy szeretnéd jobban megismerni, azt azért irtam, hogy mondhatnád, mert akkor már rögtön arra gondolhat, hogy érdeklődsz iránta, s nem csak úgy irsz. Persze te döntöd el, hogy mit és hogy akarsz irni neki. S ha már van tapasztalatod, akkor meg ugyanúgy fogsz tudni beszélni vele, mint ahogy eddig a többi csajjal is tudtál.
2011. szept. 10. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:

előző vagyok

U.I. Ne feledd, hogy az, hogy egy srác ir Facebookon egy lánynak, nem mindig azt jelenti, hogy akar tőle valami komolyabbat, ezért mondtam, amit mondtam.

2011. szept. 10. 13:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem hinném, hogy azt gondolná, hogy csak úgy írok, mivel még sosem beszéltünk egymással. Már írnék neki, de sajna nincs fent chaten...
2011. szept. 10. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

Tudod, az a szánalom, h a mai fiatalok a facebook nélkül már lépni se tudnak! Ha tökös vagy, nem az interneten írogatsz neki, hanem amikor legközelebb látod, odamész hozzá (független attól hányan vannak ott vele, vagy veled) és beszélgetsz vele. Megkérdezed tőle, nincs-e kedve délután elmenni veled moziba, vagy akármi!

29/F

2011. szept. 12. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!