Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm, és összejött mással másfél év után. Szeretnék nem magamba fordulni, de azért nyomaszta dolog. Valami lelkesítő szövegek, sztorik valakinek, hogy könnyebb legyen? Csak a pozitívra vagyok kíváncsi
utolsó, sztem fuss neki még egyszer... a csajban leglaább volt annyi gerinc, hogy szakított a sráccal (és nem fordítva), gyanítom mert érezte, hogy ebből nem lesz semmi, már nem szereti úgy, vagy hogy más tetszik neki. A volt pasim összejött egy jó barátnőmmel, aztán msn-en nagy nehezen miután kihúztam belőle a dolgokat (mert mástól már tudtam), szakított velem. Na az a gerinctelen. xD
Ne nyomasszon a dolog, szinglinek lenni jó dolog. Annak a kapcsolatnak vége, nincs értelme búslakodni rajta! Szép volt, jó volt, de ennyi volt. Most kiélheted magad, mehetsz a haverokkal, azzal és azt csinálsz, amit akarsz. :D Életem legjobb nyara volt a fent említett szakítás utáni. A haverok mellém álltak, csomót nyársaltunk, kocsmáztunk, filmeztünk, mindig mentünk valahova. Aztán megismerkedtem új emberekkel is (próbálj valami ismeretlen vízre evezni néha, nekem könnyű volt, mert akkor volt az egyetemi gólyatábor is), az új arcokkal is lehetett ide-oda menni, még több emberrel megismerkedni. :D Szóval szerintem a lényeg, hogy légy nyitott minden újra. Aztán így egy kis idő múlva a szerelem is rád fog találni megint. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!