Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak egy igaz szerelem létezhet az életben?

Figyelt kérdés

Nem gondolkoztam ezen még nagyon el, és érdekes módon most is csak egy nem túl sokat mondó film miatt vetődött fel bennem a kérdés. (Felhők fölött 3 méterrel) Eddig inkább az volt bennem h egy embernek több szereleme lehet élete során.

E szerint a film szerint az embernek csak egy igaz társa van a többi nem is fogható ahhoz és elgondolkoztam h tényleg mindenkinek van vhol egy olyan párja akivel szenvedélyes szerelemben élhet csak közben megalkuvásokat teszünk, vagy félünk tőle? Mit gondoltok?

2012. júl. 23. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Létezik igaz szerelemből több is, csak az elsőt ilyet hisszük tapasztalathiány miatt "A tökéletes"-nek, aztán szépen csalódunk (nem feltétlen), elkezdünk bizalmatlanok lenni, lefojtjuk magunkat érzelmileg, és ha netán lenne még egy hasonló lehetőség az életünkben, azt már nem vesszük ennyire komolyan. De ezt lehet, csak én gondolom így. F
2012. júl. 23. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
3 milliárd ellenkező nemű ember van a földön, nagy naivság azt hinni, hogy csak egy olyan párod van valahol, akivel szenvedélyes szerelemben élhet.
2012. júl. 23. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
élhetsz
2012. júl. 23. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Az elő tökéletesen leírta a gondolatomat a témáról.
2012. júl. 23. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok, férjnél vagyok gyerekem van. Nekem a férjemet is beleértve 3 igaz szerelmem volt életemben. Egyikről sem tudnék rosszat mondani, és el tudom képzelni, hogy bármelyikkel le tudnám élni az életem.
2012. júl. 23. 11:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Az ázsiaiak nem jönnek be, ha őket nem tekintjük szinte csak 2 milliárd... necces :)

Köszi a válaszokat! Tudtam én hogy az a film úgy hülyeség ahogy van. :D

2012. júl. 23. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!