Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejthetném el?
Az van, hogy van egy nagyon jó barátom, szinte minden nap találkozunk ,együtt lógunk sokat beszélgetünk,és szerelmes vagyok belé, de ez sajnos nem lehet így(és most nem akarom megmagyarázni hogy miért..)Őrjítő mindennap látni és vele nevetgélni, inni,szórakozni úgy hogy nem is tudja, hogy mi van.Valahogy el szeretném felejteni ezt az egészet anélkül hogy megbántanám,mert arra nem lennék képes és lehetőleg úgy, hogy továbbra is jó barátok maradjunk.
Most nem olyan válaszokat várok hogy, gyáva vagyok neki megmondani vagy hogy, de mégis próbáljam meg.Tényleg csak tippeket akarok hogy a szerelemből, csak baráti szeretet legyen.Próbáltam a kiábrándulást, vagy hogy valami mással felejtem el őt,de annyira tökéletes nekem, hogy így sem ment.
Előre is köszi a tippeket :)
Elsőnek:Ha így is van a mostani helyzet sem tartható.
Másodiknak:Próbáltam összejönni mással, de a tökéletesnél sajnos nem találtam jobbat.
Harmadik:Próbálom kizárni meg minden,de nagyon nehéz, most is ha lefekszem aludni még vagy egy-két órán keresztül azon gondolkodnék, amikor utoljára láttam.
Am köszi a gyors válaszokat :D Nem hittem volna, hogy fél háromkor van aki még ilyennel foglalkozik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!