Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nyugszok addig, amíg meg nem kapom? Vagy hogy felejthetném el, hogy ennyire akarom őt?
Hűha, igen, ez nem könnyű. Valami hasonló cipőben vagyok én is, csak abban még van egy-két plusz hülye csavar is.
Házasok vagytok, vagy komoly kapcsolatban?
Valószínű, hogy tetszel neki, a jelek ezt mutatják, no meg a női megérzés is, általában nem csal.
Gondolt végig a lehetőségeket:
1. Megmondod neki mi a szitu. Nem hiszem, hogy azt mondaná, ó, te nem tetszel nekem, félreértettél valamit (persze ez pillanatnyilag a legjobb megoldás lenne)
Ha azt mondja, hogy már én is régen vonzódom hozzád, akkor el kell döntened, hogy belebonyolódsz-e egy viszonyba (mert valószínűleg nem fog elhajtani, hanem belemegy), vagy azt mondod, én inkább nem, mert szeretem a férjem.
2. Nem mondod el neki, és vágyakozol tovább. Lehet, hogy nagyon soká fog elmúlni, és addig sokat fogsz szenvedni, mert egyre inkább beleszeretsz. De végül csak elmúlik, és akkor legalább a bonyodalmakat megúsztad. Mert egy viszony is ám sok lelki vívódással jár.
Nagyon együtt érzek veled, ez rettentő rossz érzés. De valamerre mozdulnod kell, különben teljesen kikészülsz előbb utóbb.
Igaza van az utánam szólónak, így szoktak tönkremenni a házasságok. Én meg azt is mondom, hogy azért szokott ilyen szitu előfordulni, mert egy házasság inog. Talán a férjeddel előbb a problémákat kéne átrágnod, s csak annak függvényében lépni tovább.
Tudod olvastam egy jót: Megkérdeztek egy 50 éve házas párt, hogy mi a jó házasság titka. Azt mondták, hogy, hogy amikor ők felnőttek, akkor még ami elromlott, azt nem eldobták, hanem megjavították.
Nehogy azzal álltasd magad, hogy a másik pasival nem lenne szakadék egy idő után! Ezt már annyian bemesélték maguknak és aztán esténkén magányosan sírnak most, hogy miért nem gondolkodtam?! Az ember fokozott érzelmi állapotokban pontosan magának növeli meg a "szakadékot" és így próbálja elterelni a figyelmét arról, hogy mekkora hibát készül elkövetni... Ne ess bele te is. A vonzalom természetes és van biológia is, ami még tovább nehezíti az életet. De több eszünk van az állatoknál -mert őket a biológia hajtja-, ezét talán használni is kellene, itt az ideje. Gondold át az ok okozatot, hogy mivel járhat és mit veszíthetsz.
Az én anyám azt mondaná: "Ha ott lennék most felpofoználak kislányom, hogy tudd, hogy hol a helyed" :D)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!