Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vágyok még mindig rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyok még mindig rá, mikor már 4 éve?

Figyelt kérdés

15 éves voltam mikor a myvip-en megismerkedtem egy 13 éve lánnyal, heteken át szerelmes dolgokat írtunk egymásnak, ez alatt kétszer találkoztunk amikor csókolóztunk is...

És úgy éreztem hogy nagyon bele voltam esve, a szája ízére a mai napig emlékszem, olyat sose éreztem azóta se... lehet h csak egy rúzs volt, de akkor is nagyon mély nyomot hagyott bennem... Most 4 és fél hónapja van barátnőm akivel jól megvagyunk, ezt a 4 hónapot gyakorlatilag együtt töltöttük, itt alvás stb...

ma újra felregisztráltam a myvip-re, felraktam új képeket magamról, és bejelöltem... mikor láttam hogy kb. egy éve írta egy srácnak hogy jajj szerelmem meg ilyenek amiket nekem mondott...

Azért nem járhattunk tovább, mert a szülei nem engedték, azt hitték hogy rögtön szexet akarnék meg ilyesmik, mikor akár éveket is vártam volna rá... kiderült hogy a lányban tuti van cigány vér is mert a szülei felhívtak telefonon miután utoljára láttam a lányt, és megfenyegettek hogy a cigány rokonok majd összevernek ha nem hagyom békén...

Mi lehet az oka szerintetek, hogy még is rá vágyom, sokszor gondolok rá mikor plátói szerelem volt nagy részt?

2012. júl. 23. 02:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem már csak ilyen. Nem kívánságműsor.
2012. júl. 23. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!