Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok és nem tudom, hogy hogyan tudnék bepasizni?
Figyelt kérdés
már sok olyan sráccal találkoztam akit kicsit jobban is megismertem volna, de ő rám se nézett. szerintetek mit csináljak, hogy a jövőben ez ne legyen így.2012. júl. 22. 17:57
1/11 anonim válasza:
Adj neki jeleket ami alapján levágja, hogy vevő lennél a kezdeményezésére. Szemezz vele, mosolyogj rá stb
3/11 anonim válasza:
Fiatal vagy, van még bőven időd.
4/11 anonim válasza:
Próbálkozz az iskolatársaidnál. Amúgy nem azért mert csúnya vagy?
5/11 anonim válasza:
Egyenlőre még elég ha Ken babával ismerkedsz
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak
2012. júl. 22. 20:35
9/11 Emily95 válasza:
Én is 14 évesen kezdtem egy 22 évessel :D Én egy táborban is mertem meg őt nagyon jól elvoltunk úgy viselkedtünk mint akik már ezer éve ismerik egymást. Én akkor még úgy csináltam hogy bejelöltem facebookon ráírtam aztán puff elkezdtem vele perverzkedni de szigorúan csak írásban. Azután felkeltettem a figyelmét és már msn-nen kezdtünk beszélgetni. Megismertük egymást és 1 hónap alatt beleszerettem. :) Szóval szerintem egy srác úgy tud téged nagyon jól megjegyezni ha mosolyogsz rá ( nem vigyorogsz) a szemébe nézel és őszintén beleadod a lelked a pillanatba :) 16/L
10/11 anonim válasza:
9. -es!
"mosolyogsz rá ( nem vigyorogsz) a szemébe nézel és őszintén beleadod a lelked a pillanatba :) "
JUUUUUJ!!! Ez nagyon ari volt!!!!!!!!
Amúgy a 22 évessel milyen volt a kapcsolatod?
És egy 22 éves mit kereset a táborban.
Priviben is jöhet a válasz ha kellemetlen.
Kérdező! Bocsi az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!