Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16-17 éves lányok! Ti meddig várnátok?
Ha van egy fiú aki tetszik nektek, de nem tudjátok biztosra hogy az ő részéről is kölcsönös a dolog akkor meddig várnátok rá hogy lépjen?
Tegyük fel viszont tetszel a fiúnak is de kezdeményezés szempontjából kicsit félénkebb DE amúgy normális...stb.
-életkort is írjatok! :)
Első: Értem ez természetes de ha teszik a fiú te meddig várnál rá?
Második: Sok igaz van abban amit leírtál de nem a kérdésre válaszoltál, másrészt a kérdés a lányokhoz szólt ;)
2. vok
A nők nem várnak rád sokáig. Amint kifigyelik hogy te kiszemelted, onnantól támadás van mert egyből elkönyvelnek a beszari listájukra. Vagy te szeretnél max FZ-ig jutni ? :D
ha tetszik, küldöm neki az egyértelmű "jeleket", és ha ebből nem veszi le, hogy bejön, és nem lép, vagy legalábbis nem mutat semmi érdeklődést, max 2-3 hét alatt túlteszem magam rajta, mert van még más fiú is
15/L
Én magamból indulok ki.
8 hónapot vártam, hogy felválalja a srác az érzéseit, hogy megcsókoljon és azt mondja szeret.
És sokszor van, hogy a mai napig is várnom kell rá mert ő ilyen.
16/L
Attól függ, hogy mennyire tetszik, és hogy szeretem e. Mert akkor képes lennék éveket is várni.
17/l
Én mindig úgy csinálom hogy a pasi lépjen utána én. Hogy lássa nekem bejön. Én amúgy a viselkedéséből csekkolom hogy bejövök neki. Most van egy kiszemeltem. Onnan tudom hogy tetszem neki hogy folyton mosolyog rám egymás szemébe nézünk stb én meg eközben kicsit flörtölök vele amit ő nagyon érez és szeret szóval én így nyomom :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!