Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várnátok el vagy mi esne jól? (lányok)
Szia!:)
Köszönj puszival.Aztán gondolom sétáltok,beültök valahova,dumáljatok sokat ismerd meg.:) Akkor igy megfoghatod a kezét meg hasonlók néha érj hozzá aztán ha olyan a pillanat épp nem beszélgettek és úgy néz rád( akkor megérzed) csókold meg. Persze randi végén is jó:) De én jobban szeretem ha közbe.:)
Én az elején nem támadtam le.
Sétálgattam vele 2-3 órát,elhülyültünk,majd a találkozás végén megkérdeztem,hogy lenne a barátnőm,mert élőben még jobban megbolondított.
Mikor megkérdeztem,arra gondoltam,ha azt mondja,hogy nem,akkor azon leszek,hogy ne vörösödjek el,és ne "vágjak" fancsali képet,ha pedig igent mond,akkor megcsókolom.
Nos szerencsére utóbbi volt,viszont a csókot a kérdés után rögtön ő adta:)
Ajánlom a búcsúzást:)
Mivel a következő találkozást mégjobban várja,mintha az elsőn már elhalmoznád csókokkal:)
Sok sikert!Én szorítok;)
18F
Köszönöm az utolsó kettőnek! :D Azóta már túlestünk ezen és boldogok vagyunk. :$
Köszii mégegyszer ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!