Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit várnátok el vagy mi esne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várnátok el vagy mi esne jól? (lányok)

Figyelt kérdés
van egy lány vagy is már nem csak egy lány mert a barátnőm mert aztmondtuk hogy oké eggyütt vagyunk, de furcsa helyzet mert még személyesen nem találkoztunk, (lehet vkinek ez nem teccik de hát istenem) sokat beszélünk és 1 napos még a dolog és 2 nap múlva talizunk de utánna már persze rendszeresen ahogy kell :) és aztkérdezném főleg lányoktól hogy nektek mi esne jobban ha egyből megcsókolnám vagy csak ahogy egymáshozlépunk csak sima puszi puszi és majd később a randi alatt megcsókolom? lécci értelmes válaszokat, és köszi :)
2010. dec. 30. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:
randi alatt, vagy végén. én utálom ha rámrontanak, de ezzel lehet csak én vagyok így:)
2010. dec. 30. 23:44
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :) én is efelé hajlok :)
2010. dec. 30. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szégyell mások előtt. Én dobnám :S
2010. dec. 30. 23:53
 4/7 A kérdező kommentje:
nem értem mért szégyellne...azért nem tudtunk talizni mert közbe jöttek dolgok de megbeszéltük hogy eggyütt vagyunk és talizni fogunk -.-
2010. dec. 31. 00:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Köszönj puszival.Aztán gondolom sétáltok,beültök valahova,dumáljatok sokat ismerd meg.:) Akkor igy megfoghatod a kezét meg hasonlók néha érj hozzá aztán ha olyan a pillanat épp nem beszélgettek és úgy néz rád( akkor megérzed) csókold meg. Persze randi végén is jó:) De én jobban szeretem ha közbe.:)

2010. dec. 31. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Én az elején nem támadtam le.

Sétálgattam vele 2-3 órát,elhülyültünk,majd a találkozás végén megkérdeztem,hogy lenne a barátnőm,mert élőben még jobban megbolondított.

Mikor megkérdeztem,arra gondoltam,ha azt mondja,hogy nem,akkor azon leszek,hogy ne vörösödjek el,és ne "vágjak" fancsali képet,ha pedig igent mond,akkor megcsókolom.

Nos szerencsére utóbbi volt,viszont a csókot a kérdés után rögtön ő adta:)

Ajánlom a búcsúzást:)

Mivel a következő találkozást mégjobban várja,mintha az elsőn már elhalmoznád csókokkal:)

Sok sikert!Én szorítok;)

18F

2010. dec. 31. 00:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó kettőnek! :D Azóta már túlestünk ezen és boldogok vagyunk. :$

Köszii mégegyszer ;D

2011. jan. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!