Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Beleszerettem a legjobb barátomba, és ezt ő is tudja, de visszautasított, olyan indokokkal, neki nincs meg a kellő szikra ahhoz, hogy velem legyen. De mindig ad egy kis reményt. Azt mondja általában, sosem lehet tudni, mit hoz a jövő, lehet ebből bármi.

Amikor beleszerettem, egyedül volt, azóta összejött egy nővel, de nem működött köztük a kapcsolat, és most ismét szingli, amely sokkal rosszabb, mintha lenne barátnője.

Fogalmam sincs, mit tegyek. Nekem nagyon fontos ő, és akárhányszor elmondja, én is az vagyok neki, csak reménykedni tudok.

Próbáltam elfogadni, hogy nem lehet köztünk semmit, de egyszerűen képtelen vagyok. Hogyan tudnám előidézni belőle azt a szikrát, hogy ő is másmilyen szeretet érezzen irántam, és ne csak úgy, mint a barátját szeressen?

Már több, mint 1 éve szerelmes vagyok belé, és kezdek beleőrülni lassan. Más férfit meg sem látok az utcákon, sem sehol, képtelen vagyok úgy ismerkedni hosszabb távra, hogy közben ő jár a fejemben, milyen jó lenne, ha...

Mit tud tenni egy nő, ha azt szeretné, szeresse az a férfi, akit szeret?

A barátságunk szoros, mindent megosztunk egymással, és mindennap beszélgetünk, hogyha egy-egy nap kimarad, már hiányzik a másik. De én akkor is többet szeretnék...

2012. júl. 23. 03:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Nehéz egy dolog az ilyen, valószínűleg hogy ezt a jó barátságot nem akarja elrontani , mivel ha valamikor is összejönnétek akkor teljesen megváltozik minden. Az ilyen kapcsolatokból általában nem szokott lenni semmi , főleg ha az egyik fél visszakozik . Nehéz előkelteni ezt a szikrát mert ha észreveszi hogy te mennyire oda vagy érte beleun még lehet a barátságba is és bele un. Szerintem tudasd vele hogy mit veszthet , próbálj kicsit közömbös lenni vele távolságtartó ne legyél kedves vele ha észreveszi akkor tényleg van esély rá, mivel hogy ilyenkor nem igazán értik hogy ilyenkor mi van kicsit össze kell zavarni őket hogy észbe kapjanak.
2012. júl. 23. 10:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Hogyha távolságtartó is lennék, észrevenné, és kérdezgetne, mi a baj, mi történt. Ismét kellemetlen helyzetbe kerülnénk, hogy én miért csinálom ezt.

A baj az, vagy nem baj, csak ebben az szituációban végül is, hogy túlságosan kiéleződtek egymásra az érzékelőink, és két szóból tudjuk, hogyha a másikkal valami nem kerek. Akár írásban történik a beszélgetés, akár nem.

A távolságtartást próbáltam már egyébként, vagyis próbálkoztam vele, de nem egyszerű. Megvannak rá a módszerei, az akaratlan módszerei, hogy magához csalogassa az embereket...

Egyébként miért volna jó, hogyha meg is zavarnám őt? Így is tudja, hogy mit veszít. Jobban ismer, mint én saját magam. És tulajdonképpen nincs is velem baja, vagyis a kinézetemmel sincs semmi baja, tetszem neki, a személyiségem is bejön neki, csak az a szikra... Valami mégis hiányzik belőlem, csak tudnám, mi.

2012. júl. 23. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!