Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány évesen volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen volt az első csókotok és milyen volt? Szerelmesek voltatok? Hogy történt?

Figyelt kérdés
Nekem 15 évesen volt, nem voltam szerelmes de így is nagyon jó visszagondolni rá:)

2012. júl. 22. 00:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

13 évesen volt az első:) Csajjal volt Pasi vagyok :)

Ágyba történt... A többit ink nem mesélem el.Szerelmes Voltam/Vagyok

2012. júl. 22. 01:06
 12/30 anonim ***** válasza:
ja igen 13/F vagyok 12 a lány :)
2012. júl. 22. 01:08
 13/30 anonim ***** válasza:
Ha kérdésed van hogyan fektettem le akkor írj üzit :)
2012. júl. 22. 01:09
 14/30 anonim ***** válasza:
7. olyan izginek tűnik :)
2012. júl. 22. 02:17
 15/30 anonim ***** válasza:
15 évesen, nem voltam szerelmes, és nagyon gáz volt. :D
2012. júl. 22. 04:54
 16/30 anonim ***** válasza:

6 évesen volt az első, a lány is 6 éves volt, kíváncsiak voltunk rá, hogy milyen, de nemvoltunk szerelmesek :D

16/f

2012. júl. 22. 10:47
 17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, jöhetnek még a történetek:)
2012. júl. 22. 15:47
 18/30 anonim ***** válasza:

18 évesen. Jó volt :) persze, picit bénáztunk (a barátomnak is az volt az első), de nagyon jó érzés volt :D Szerelmesek voltunk :D meg vagyunk... :D tóparton dumáltunk, aztán fogta magát és megcsókolt :D

19/L

2012. júl. 22. 17:15
 19/30 anonim válasza:

Én 13 voltam. Haverokkal üvrgeztünk. Jó volt de már bánom hogy nem szerelemből volt

16/L

2012. júl. 22. 22:23
 20/30 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti! Az én történetem is hasonló. Én is tóparton akartam meg csókolni, de az én történetemben annyi a különbség hogy a lány vissza utasított. Igaz hogy első talizás volt, de már előtte facebookon egymásba szerettünk és amikor találkoztunk akkor is megvolt ugyan az a vonzalom/szertet, de akkor is.... Ez hatalmas fájdalom egy fiúnak. :-( Nem tudom hogy amikor újra fogok vele találkozni (Pénteken) akkor is vissza-e fog utasítani. Szerintem erre már nagyon kevés esély van. Ha mégis vissza utasítana akkor abba én már belé pusztulnék. Mert két szerelmes pár csókkal is kifejezi hogy mennyire szeretik egymást és nem csak mondják. Kérdező!! Remélhetőleg az első csókom Pénteken lesz. 14/f
2012. júl. 22. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!