Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem gondoljátok hogy léha életet éltek?
Figyelt kérdés
Ma nagyon sok liberalista... ...ragadt mindenkire, ma már egyre kevesebb olyan fiatal van, aki tiszteli az egyházat, nem él léha életet, és a családalapítás a legfontosabb számára. stb stb...
Ezek nagy része, főleg a lányokra igaz.
Egy romlott beteg világban élünk ma, és emiatt ez a liberalizmus a felelős.
Lányok! Miért nem jobb egy pasival járni, lefeküdni nap mint nap, és végül hozzámenni és családot alapítani?
2012. júl. 21. 18:55
11/12 anonim válasza:
Ez hasonló szitu mint amikor én egy csúnya bunkó is egyben pasit kikosaraztam aki nagyon megakart kapni.Elmondta mindenkinek milyen xxxxxxxxxxxx és azokra a nőkre akik nem voltak rá vevők azt mondta,hogy azt sem érdemlik meg,hogy a xxx-ját beléjük mártsa.
Üzenet törlése a listádból
12/12 anonim válasza:
Mindig azokat a pasikat lehet szivatni akik hagyják.Pont!Ismerek nekem is volt dolgom nyomulósokkal akik erőltették a kapcsolatot és nem vették észre ,hogy nem akartam tőlük semmit utána én voltam a szívtipró meg aljas k....Kinyomozták hol lakom.Megbeszélés nélkül beállítottak utána művészet volt lerázni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!