Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondoljátok ti lányok, hogy a fiú, akivel összeköltöztök, házasodni vágyik?
Figyelt kérdés
A férfiak egy része a kényelem miatt költözik össze a párjával és nem feltétlen azért, hogy összeházasodjon. Az együttélés alatt ez az érzés a férfiakban gyakran inkább erősödik, egyre kevesebb késztetést éreznek a házasságra.
28F
2010. febr. 8. 17:54
1/6 anonim válasza:
én nem gondolom, az kéne már, hogy még el is vegyen! Xd
2/6 anonim válasza:
mert nagyon sok a barom nő...mondok ilyet, pedig én is az vagyok..de ez az igazság. azt hiszik ezzel bebiztosítják magukat, meg mindenféle ilyen baromságok...én sem tudom megérteni őket, pedig nem vagyok férfiből :)
3/6 anonim válasza:
Ezaz! Ezt magyarázom én is a nőtársaimnak, csak sose hiszik el. Egy férfi szájából talán jobban elhiszik. Én sose költöztem össze senki pasival pont emiatt. 26/L
4/6 anonim válasza:
Nem gondolja mind azt, de szerintem teljesen normális dolog, hogy hosszútávon is belegondol a dolgokba, ha már összeköltöztek.
5/6 anonim válasza:
Talán aki így gondolkodik nő az azért teszi, mert a házasságnak vannak bizonyos előnyei míg az élettársi viszonynak kevesebb. Pl: hitel, valami jön postán amit nem várt és nincs felhatalmazás arra, hogy az illető társa felvegye. Itt most tényleg a ritka esetek egyikére gondolok.
6/6 anonim válasza:
mi össze fogunk költözni lassan,mégse akarom hogy elvegyen még...majd kb 10 év mulva kell egy baba,akkor viszont vegyen el,legyen hivatalos...erről párom is tud,nincs ellenvetése egyenlőre
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!