Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire adtok a külsőre? Nem nagyon rosszra gondoljatok hanem egy átlagosra. Nem+kor!

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát én próbálom a legtöbbet kihozni magamból,amennyire a tárcám engedi.. De csövesen sose megyek sehova. Még le a boltba,vagy futni sem. A futóruhám is a maga módján csinos. Néha takaritani szoktam szakadtabban,de még ott is megtalálom az összhangot.:D Egyszerüen engem zavar ha hülyén nézek ki. 17/l
2011. jún. 5. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Saját külsőre, vagy egy férfi külsejére?
2011. jún. 5. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Tényleg most a saját külsőnkre vonatkozik a kérdés?

Bár mindkettőre nagyon.

2011. jún. 5. 17:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát én mindkettőre nagyon adok...szeretem amikor a párom dícsér és csak ámul,h milyen gyönyörű vok..
2011. jún. 5. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha valaki heti 3 szor sportol valamit, lehet bármi, rendesen, napi rendszerességgel tisztálkodik, akkor az már ad magára. Persze a ruha is fontos de az más kérdés. Meg talán egy csöppnyi alapozó, ha kell :P A vakolatnyi sminket szerintem olyan lányok használják akik nem bíznak abban hogy szépek.
2011. jún. 5. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Alapápoltság, minimális smink, ízléses ruhák. Esetleg egy kis körömfestés, nem k*rvás magassarkú cipő. Meg hát egy kis testmozgás sem árt, de nem kell túlzásokba esni. Aki túlságosan foglalkozik azzal hogy hogy néz ki, szerintem könnyen áteshet a ló túlsó oldalára. A természetesség mindig szép, a műmellű agyonszolizott cicababák meg már a gusztustalan kategóriába tartoznak. Egyszer ágyba viszi őket valaki, másnap meg mehet a kukába. Attól, hogy nem ácsorogsz reggel fél órát a tükör előtt, akkor is nézhetsz ki jól ;) 15/L
2011. jún. 5. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Adok a külsőmre de nem viszem túlzásba. Alapjáraton szép arcom van, reggel alapozó szájfénnyel megyek többségében ki az utcára. Nyáron mikor délbe kelek és nem táskás a szemem, az alapozó is elmaradhat :D Ruházkodásban azt veszem fel ami a kezem ügyébe kerül de mivel csinos a ruhatáram ez nem jelent problémát. Néha felveszek hülye darabokat de így érzem jól magam. A hajam nem vasalom nem festem, a körmömre ügyelek havi egyszer manikűrös :D Kozmetikushoz nem járok a bőröm ápolt :D Szőrtelenítés lábon hónaljon intim helyen részletekben és persze szemöldökszedés. És végül magassarkú nélkül nem nagyon megyek utcára xD
2011. jún. 5. 23:15
 8/10 A kérdező kommentje:
hát kicsit rosszul írtama kérdést... úgy akartam hogy lányok, nektek mennyire fontos egy fiú külseje? mondjuk arca stb. és mondjuk ha van egy fiú, aki nem olyan hude szép, azért ne gondoljatok nyomorékra:D de azért belül minden oké, rendes, aranyos, bókol stb. de a külsője mégse olyan jó. akkor járnátok vele?
2011. jún. 6. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Most jön az a rész hogy mennyire számít egy fiú külseje? Ójaj ebből megint viták lesznek. nyilván fontos mert a külső ami megfog a belső ami megtart... :) De ha már megismertem a csávót és beleszerettem a személyiségébe leszarom hogy néz ki :) Csak az igényesség ápoltság legyen meg, arról hogy néz ki nem tehet de hogy elfogadhatóbb legyen arról igen :)
2011. jún. 6. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:

15:28-al értek egyet.

21/L

2011. jún. 6. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!