Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet soha el nem múló, valóban egész életre szóló szerelem?
Figyelt kérdés
Itt részletezem, hogy az én esetemben miről van szó.
14 évesen megismertem azt, akivel 3 évig tartott a kapcsolatom, és valóban szerelmes voltam belé. Ekkor már úgy éreztem, kérdeztem magamtól, hogy életem során miért nem ismerhettem őt már előbb, hiszen olyan érzés volt vele lenni, mintha a másik felemet találtam volna meg.
17 éves voltam, amikor ő szakított velem (miattam), de később, még fél év múlva is lett volna lehetőség a folytatásra, de akkor én (dacból) visszautasítottam, pontosabban semleges maradtam. Teltek a hónapok, évek, és még mindig úgy érzem, őt szeretem, és talán esélyt kellett volna adni a folytatásnak... és már lassan 20 éves leszek.
Fogok még valaha úgy szeretni bárkit is, mint őt? :-(
2012. júl. 20. 16:46
11/16 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem történt semmi, nem tudom, hogy elutasításnak tekinthetem-e, vagy pedig meg sem érkezett hozzá az a kezdeményezésem, amit 1-2 héttel ezelőtt tettem. Hiába, hogy elfoglalom magam ezzel-azzal minden nap, mert amikor épp semmi dolgom, tehát pl. lefekszem aludni, és csak fekszem, várom, hogy elaludjak, akkor mindig Őrá gondolok - sőt, egész pontosan, mindig Ő jut eszembe.
2012. júl. 30. 20:49
12/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok (aki rosszul írta a számokat). Akkor direkt gondolj másra. Ha kezd eszedbe jutni, kezdesz rágondolni, kontrolláld magad, és állj le vagy gondolj másra.
13/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam elfojtani ezt, ahogy írod, nem is rövid ideig (kb. fél éven át). Az eredmény az volt, hogy utána valamiért kezdtem egyre erősebben rá gondolni, és azt éreztem, hogy semmit sem tompultak az érzéseim iránta. Tehát lehet szándékosan nem rá gondolni, ez nem is esik nehezemre, de hosszú távon olyan ez az egész, mintha csak elraknád a fiókba, de az attól még ott van - és ha véletlenül előveszed, akkor teljesen valójában hat rád.
2012. júl. 31. 21:36
14/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a vége "teljes valójában" akart lenni. Tehát ugyanazon érzéseim vannak, mint fél évvel előtte is.
2012. júl. 31. 21:37
15/16 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg megint,mert lehet,hogy bánni fogod nagyon sokáig,lehet ő az igazi,nem szabad csak úgy annyiba hagyni,hidd el jó döntés lesz..
16/16 A kérdező kommentje:
Épp az előbb írtam le, hogy semmi visszajelzést nem kaptam a kezdeményezésre. Így pedig félek újra kezdeményezni bármit is - csak akkor menne, ha tudnám, hogy vagy az előző nem jutott el hozzá, vagy hogy biztosan válaszolna.
2012. aug. 1. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!