Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki valóban szeret?

Figyelt kérdés

úgy értem,h van aki csak mondja...van aki csak azt hiszi...van aki csak a szerelembe szerelmes, vannak olyanok is akiknek csak társra van szükségük, vagy egyszerűen csak félnek a magánytól, vagy függővé vállnak a másik embertől...szeretetéhesek stb...

De hogy veszem észre,h ki az a fiú aki igazán szeret?

Egyesek azt mondják,h aki igazán szeret,az foglalkozik velem,akit érdekel h mi van velem,és nem csak velem akar lenni,hanem azt akarja elérni,h én is boldog legyek,anélkül h ezt kimondaná vagy kérne cserébe bármit is... ez igaz?

2012. márc. 23. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
teljesen én fiú vagyok és ha szerelmes vagyok akkor azt veszem figyelembe hogy neki mi a jó nem azt hogy nekem
2012. márc. 23. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, aki szeret az azt akarja, hogy boldog legyél és maga a szeretet/szerelem az feltétel nélküli, tehát tényleg nem kérhetünk érte cserébe semmit. Ez persze azért is van így, mert eleve nem mi döntjük el, hogy kibeszeretünk bele, hanem csak jön...
2012. márc. 23. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
előző mindent elmondott ezzel az egy mondatával!
2012. márc. 23. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
elsőre gondoltam, bocsi...
2012. márc. 23. 20:15
 5/6 Shai-Hulud ***** válasza:
Hát ÉN!!! :-)
2012. márc. 23. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
ÉN JOBB VAGYOK!! XD bölcsebb (de te is jól beszélsz)
2012. márc. 23. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!