Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezhet soha el nem múló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet soha el nem múló, valóban egész életre szóló szerelem?

Figyelt kérdés

Itt részletezem, hogy az én esetemben miről van szó.

14 évesen megismertem azt, akivel 3 évig tartott a kapcsolatom, és valóban szerelmes voltam belé. Ekkor már úgy éreztem, kérdeztem magamtól, hogy életem során miért nem ismerhettem őt már előbb, hiszen olyan érzés volt vele lenni, mintha a másik felemet találtam volna meg.

17 éves voltam, amikor ő szakított velem (miattam), de később, még fél év múlva is lett volna lehetőség a folytatásra, de akkor én (dacból) visszautasítottam, pontosabban semleges maradtam. Teltek a hónapok, évek, és még mindig úgy érzem, őt szeretem, és talán esélyt kellett volna adni a folytatásnak... és már lassan 20 éves leszek.

Fogok még valaha úgy szeretni bárkit is, mint őt? :-(

2012. júl. 20. 16:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kellene próbálnotok újra. :)
2012. júl. 20. 16:54
 2/16 mizuzizu92 ***** válasza:

Hát én 14 éves voltam mikor meg ismertem a páromat, fél évre rá össze jöttünk .

Ő akkor 20 volt , sokáig elvoltunk de mivel túl fiatal voltam , és ÉRETLEN majdnem tönkre ment a kapcsolatunk.

Szakítottunk is de nem bírtam nélküle igy kibékültünk .

Tökéletes lett a kapcsolatunk én azóta 20 ő 26 éves .

És ugyan úgy szeretjük egymást mint az elején .

Nektek is meg kellett volna próbálnotok szerintem , de én is azt tanácsolom hogy adjatok egymásnak m 1 esélyt.

2012. júl. 20. 17:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Minden lehetséges, de a legjobb esély arra van, hogy idővel simán el fogod felejteni őt. Tegyél lépéseket más irányba.
2012. júl. 20. 17:20
 4/16 A kérdező kommentje:
Na de épp ez az, egész egyszerűen nem tudok másfelé nyitni. Ugyan megismertem 1-2 lányt, de egyikükkel sem tudtam volna elképzelni, hogy szerelmes legyek, mert még mindig Ő jut eszembe...
2012. júl. 20. 20:41
 5/16 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet, csak én lány vagyok. Nagy szerepet játszik ilyenkor, hogy az van benned, hogy nem kaptad meg teljesen a másikat, vagy másképp tervezted. De azért ha 3 évig jól működött a dolog, az már valami. 6 év alatt megváltozhattál, és ha ezek után sem látod másképp a dolgokat, nem gondolod úgy, hogy az egy másik korszak volt, akkor gondold át, és érdeklődj iránta. És hogy fogsz-e mást szeretni így? Nem.
2012. júl. 21. 09:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Hiába jártam beszélgetős terápiákra pszichológushoz, hiába telt el ennyi idő, egész egyszerűen nem tudtam meggyászolni ezt az egészet. Valóban, nem érzem másik korszaknak, hanem a jelenlegi életemet érzem egy "alternatív" életnek, szóval hogy még mindig az előzőnek kéne tartania... de hát mennek az évek, én pedig nem jutok egyről a kettőre.
2012. júl. 21. 18:01
 7/16 anonim ***** válasza:
(5.6 vagyok:) Akkor másképp szembesítsd magad a 'problémával'. Nem tudom, most hogy vagytok egymással, de ha lehet, találkozz vele.
2012. júl. 21. 19:52
 8/16 anonim ***** válasza:
5/7 voltam, elnézést
2012. júl. 21. 19:53
 9/16 A kérdező kommentje:

Elég ha azt írod, hogy az 5. válaszoló voltál, arról már látom!

A személyes találkozóval kapcsolatban, hát, én örülnék neki, illetve szükségesnek tartanám, bár ezzel kapcsolatban jó pár hónappal (talán már több mint fél évvel) ezelőtt sajnos nem helyeslő (bár nem is elutasító) választ kaptam. Igaz, most tettem egy újabb próbálkozást, nem tudom, mi lesz belőle, mi lesz rá a reakció.

A szakítás után pár nappal, sőt héttel is gondoltam, hogy nehéz lesz, de hogy ennyire? Évekről beszélünk már.

2012. júl. 21. 22:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Hogy áll a dolog? Hogy vagy?
2012. júl. 29. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!