Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mi volt koztunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi volt koztunk?

Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson egy sráccal aludtam aki serelmet valott nekem. Mikor hazamentunk elkezdtunk kimenni a faluba a barátainkkalk . Mikor mentunk haza/ugyan arra lakunk/,kettesben maradtunk elkezdett olelgetni,puszilgatni és párszor kaptam csokot is. Pár napjára rá mondta h o mégse szerene kapcsolatot nyárra,de azért még mindig szeret állítolag.Ha felmegyek fbre állandoan lemegy.Kerul engem?Már nem is szeret vagy nem is szeretett?

2012. júl. 19. 10:36
 1/8 jin ***** válasza:
.....
2012. júl. 19. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Oszt hanyas is vagy???

Mármint hány éves?

Ja előbb a helyesírás, aztán a pasizás...

Jó buli volt megcsókolni és kész. Semmit nem akar. Max még meg.ugni...

2012. júl. 19. 10:39
 3/8 A kérdező kommentje:
15L 16F
2012. júl. 19. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:

vallszeg tudja, h ha összejönnétek, úgysem tudna hűséges maradni, hiszen előtte a nyár. azért tette hozzá, h szeret, mert esetleg szeptemberben még jó leszel erre-arra.

szóval nem, nem is szeretett

2012. júl. 19. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok itt senkit megbántani, de ezt hívják gyerekszerelemnek. A srác se tudja igazán mit akar, te meg hidd el, hogy később rájössz; nem érdemes fűvel-fával összejönni, aki szerelmet vall neked. Később is lesznek majd, akik akarnak téged, de szerintem várj, amíg érzelmileg is stabilabb leszel, meg talán picit idősebb, és fel fogod ismerni, hogy melyik srác az, aki a valódi értékeidért keresi a társaságod!
2012. júl. 19. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
Jajj de aranyos. :)
2012. júl. 19. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akar ez tőled semmit. Mondani meg könnyű bármit. Ha valaki tényleg szeretni fog, azt észre fogod venni. Ennek a srácnak csak a pofája nagy, igazi hülyegyerek lehet.
2012. júl. 19. 10:58
 8/8 Linda Wandana Dana ***** válasza:
mi volt? kerdezed mintha csak 1 kaland lenne csak nem az...
2012. júl. 24. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!