Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz ha 14 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha 14 éves lánynak 20 éves barátja vagy?

Figyelt kérdés

Sokan megszólnak minket, de minket nem érdekel mert 4 hónapja nagyon szeretjük egymást.

Egyedül a szex dologgal lehet gondunk,de megbeszéltük h én nem akarom 14 évesen elveszteni..mindig is lenéztem azokat akik 13-14 évesen elvesztették, ezért bármi is történjen én nem fogom!

Ő azt mondta tud várni mert szeret,szóval én nem látom akadályát h együtt legyünk.

Szerintetek gáz ?

2012. júl. 18. 00:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást semmi nem gáz.
2012. júl. 18. 00:30
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem gáz!
 3/14 anonim ***** válasza:
32%

Ha valóban szeret akkor nem gáz

A probléma az hogy kérdéses a dolog,vajon valóban szeret?Kérdés az hogy miért nem hasonló korú lánnyal jött össze?Mert azoknak nem kellett?Miért van veled?Kényszerből?Mert más nem jött volna össze neki?Hát nem tudom...

Ha mégis megdugna akkor ne nagyon hangoztasd mert ezért simán börtönbe kerülhet

4/14 anonim ***** válasza:
40%
nem,mert most ez a divat.
2012. júl. 18. 00:32
 5/14 anonim ***** válasza:

Mert az 8.-as csajoknak nincsen párjuk

23/F

2012. júl. 18. 00:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Gáznak nem gáz,csak egy 14 évesnek mégis más az értékrendje mint egy 20 évesnek.Most még nagyon meg látszik köztetek az a 6 év,de például ha te leszel 20 ő meg 26 akkor már nem annyira..Érdekes :) Mert te azért még "gyerek" vagy ő meg már lassan a családalapításnál tart:)
2012. júl. 18. 00:36
 7/14 anonim ***** válasza:
21%

Nem, gáz, ha szeretitek egymást, akkor szarjátok le, mások mit mondanak! Semmi közük a magánéletetekhez!

Én is 22 évesen úgy nézek ki, mint egy kisfiú, így gáz vagy sem, de csak a 14-15 éves lányoknál van csak esélyem, ez van. Talán 10 múlva már esélyem lesz a 20 éveseknél is. XD

2012. júl. 18. 00:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Akárki akármit mond a csávó verte már a fa*zát mikor a csaj még ponnykal játszott.
2012. júl. 18. 00:37
 9/14 A kérdező kommentje:

A 00:32-es válaszolónak annyit , h én nem divatból vagyok vele...

a 00:36-os válaszolónak pedig erről a családalapítós dologról annyit h ezen énis gondolkodtam már...meg a szex témán is h azt mondta vár..de igy egybevetve a dolgokat..főleg ez a családalapítás..nincs sok esélye a kapcsolatunknak igaz?

..:(

2012. júl. 18. 00:44
 10/14 anonim ***** válasza:
én ezelőtt 4 évvel voltam 15 és a pasim 21 volt és nem gáz és senki nem szólt be..
2012. júl. 18. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!