Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú lány barátság, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú lány barátság, ha a lánynak van barátja. Van ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A helyzet a következő…van egy barátnőm akit nagyon szeretek, azt még az elején elmondanám, hogy barátként kezdtük még középiskolában, aztán szerelem lett belőle…Most főiskolára járunk mindketten, én a lakhelyünkhöz közel, tehát bejárós vagyok, Ő 70 km-re, ezért kolis. 5 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben feltűnt, hogy egyre kevesebb dolgot beszélünk meg, és a koliban van egy srác, aki úgymond részben átvette a szerepemet e téren. Ha gondja van velem akkor rohan hozzá, és rögtön elújságolja neki. Tudom, hogy nagyon csúnya dolog, de annyit lógtak együtt, hogy feltörtem az egyik közösségi oldalon lévő profilját, ahol amikor itthon volt mentek az üzengetések és innen tudom, hogy miről mennyit beszélnek. Ezek után nemrég kaptak egy közös feladatot, amihez el kellett utazniuk a srác lakhelyéhez közelre, és a srác felajánlotta a barátnőmnek, hogy aludjon nála, úgyis lesz náluk egy kis összeröffenés este. Persze a barátnőm igent mondott, a megkérdezésem nélkül. Ekkor robbant a bomba, nagyon csúnyán összevesztünk, még azt is bevallottam neki, hogy elolvastam a beszélgetéseiket, csak hogy minél több dolgot vághassak a fejéhez. Ő azt válaszolta, hogy csak barátok, és egyikük sem akar semmit a másiktól. De szerintem egy fiú nem öl ennyi energiát egy vonzó nőbe, ha csak a barátja akar lenni. Ez kb. 2 hónapja volt. Azóta nem nagyon merem feszegetni ezt a témát, de folyamatosan az jár az agyamban, hogy van e köztük valami…vizsgaidőszakban nem jött haza két hétig, (máskor hetente hazajár) és a srác végig ott volt szinte nála…reggel felhívtam azt mondta, hogy fél órája kelt de ez a szerencsétlen már ott volt a szobájában…sülve-főve együtt vannak…elképzelhető az, hogy nincs köztük semmi, és egyikük sem akar semmit a másiktól?

Szeretnék megbízni a barátnőmben, de a féltékenység elborította az agyamat…nem hiszem, hogy megcsalt, de attól még ha bármi érzelem van köztük ami több mint barátság, akkor nagy eséllyel ez úgyis bekövetkezik. Mit lehet tenni ilyenkor? Nem akarom elveszíteni…

f/22

2012. jan. 14. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, van. akármilyen hihetetlen. amikor volt pasim, még együtt is laktam a legjobb barátommal. és semmi se történt. legtöbbször leküldtem a konyhába aludni, mert annyira horkolt :D
2012. jan. 14. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ja, a vizsgaidőszakban én se járok haza, mert akkor nincs tanulás. ezt meg kell értened. te nem jársz egyetemre, ugye? akkor ezt nem értheted meg..
2012. jan. 14. 19:18
 3/8 A kérdező kommentje:
de én is egyetemre járok... villamosmérnöknek tanulok...mégis össze tudom úgy egyeztetni a dolgokat, hogy ha itthon van mindig vele vagyok...
2012. jan. 14. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg. Ezt nem tudhatjuk, hogy van-e valami köztük de feltörted a profilját és nem találtál semmi olyasmit ami arra utalna, hogy megcsalt téged, vagy akar valami olyasmit attól a sráctól. Nem lehet, hogy meleg a srác? Azokkal szokták a lányok megbeszélni az szerelmi gondjaikat :D Mondd el neki szépe, hogy zavar de ne veszekedésekkel, ne förmedj rá, és ne kérd számon, csak mondd el neki, hogy idegesít téged, hogy olyan jóban vannak és olyan sokat találkoznak, szerintem meg fogja érteni, beszéljétek át normálisan a dolgokat vita nélkül.

Nekem is van egy fiú haverom akitől nem akarok semmit és ő sem tőlem, de a suli miatt nagyon sokat együtt vagyunk és jóban is vagyunk, bár sosem aludtam vele és ha a párommal lehetek, akkor nyilván inkább vele vagyok. Mégis mondta már, hogy féltékeny rá. A vizsgaidőszak tényleg elég rázós, kedden lesz egy nehéz vizsgám erre, ahelyett, hogy tanulnék, itt kommentelgetek xD

Szóval én megértelek, de megértem a barátnődet is amennyiben csak haverok a sráccal. Ha ugyanazt kell megtanulni együtt valóban könnyebb, plusz a másik nem hagyja, hogy mást csinálj a tanuláson kívül. Szerintem egyenlőre nincs köztük semmi, de azért figyelj oda rá.

20/L

2012. jan. 14. 19:38
 5/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy normálisan nem tudunk leülni megbeszélni a dolgokat...mert ő rögtön úgy érzi, hogy túlreagálom...és ő kezdeményez akkor veszekedést...szóval beszélni nem nagyon tudok vele erről :D és én meg azért érek rá ilyenekre mert már megcsináltam az összes vizsgámat :P lehet a sok szabadidő miatt borult el az agyam... :D
2012. jan. 14. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:

De irigyellek, hogy már túl vagy az összes vizsgádon! :D

Lehet, hogy tényleg túlreagálod, bár bevallom őszintén én is féltékeny lennék a helyedben... És akkor is az lenne a legjobb ha átbeszélnétek szerintem.

20/L voltam

2012. jan. 14. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:

"Fiú lány barátság, ha a lánynak van barátja. Van ilyen?"

Ha az egész világon akár egy ilyen eset is van, akkor már IGEN a válasz. Nem hiszem, hogy egy villamosmérnök számára e halmazelméleti közhely felfogása gondot okoz.

"feltörtem az egyik közösségi oldalon lévő profilját"

Reméljük, nem követtél el ennek során bűncselekményt.

"De szerintem egy fiú nem öl ennyi energiát egy vonzó nőbe, ha csak a barátja akar lenni. "

Most akkor "energiát öl bele", vagy kaptak egy iskolai feladatot, amit együtt oldottak meg?

Amúgy meg mi tudjuk jobban? Te törted fel a profiljukat, nem?

"több mint barátság"

A szex nem TÖBB, hanem MÁS, mint a barátság.

2012. jan. 14. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a csonakban evezek.A baratom szerint a lany a legjobb baratja,ugyhogy szerinte igenis letezik fiu-lany baratsag.

Aztan egyszer a lany azt irta neki,hogy hiba volt kozel engedniuk egymast,mert szinte rament a baratsaguk,mivel a baratom belehabarodott,tobbet akart...

tehatelobb -utobb valamelyik tobbet akar:(

Azt tanacsolom,ne stresszeld magad foloslegesen.MIndenkepp ulj le vele beszelni,jarj nyitott szemmel,de ok nelkul ne gyanusitsd meg,az tonkreteheti a kapcsolatotokat.Sok sikert!

2012. jan. 17. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!