Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na most ez, hogy van? Fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most ez, hogy van? Fiú-lány barátság szóval.

Figyelt kérdés
Tehát vagyok én a lány, és van egy csomó fiú barátom. Van egy amelyikbe szerelmes vagyok. A többi 90%-a meg akarna dugni, némelyik tudomásomra hozta, a többin meg látszik. Akibe szerelmes vagyok azzal rengeteg időmet töltöm el. Kb mintha testvérek lennénk. Ennek ellenére mindig piszkál vele , hogy dugjunk. De már 2-3 éve. Most hülyeségnek veszi? Vagy komolyan is gondolja? Közben neki is voltak kapcsolatai amiről semmit nem tudtam, még azt se hogy ki az. Nekem is volt egy pár viszont neki meg mindent tudnia kell. Hogy mit csinálunk, hogy ki az, stb...és szándékosan csesztet is azzal amit mondok vagy csak magától kitalál dolgokat amivel még idegelhet ezzel kapcsolatban. Szóval szerintetek csupán baráti szeretet?
2011. dec. 26. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Rád van kattanva teljesen.
2011. dec. 26. 14:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Szex és barátság nem fér őssze.
2011. dec. 26. 14:50
 3/12 anonim ***** válasza:
szerintem igen, csak mivel ennyire joban vagytok mar kitulajdonitott maganak. :DD
2011. dec. 26. 14:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Ezért is nem mertem belemenni a dologba. Elég fura lenne szerintem...bár már elég sokat gondolkoztam rajta. De ő is tudja, hogy kapcsolat nélkül nem megyek bele, ennek ellenére folyamat kérdezi.
2011. dec. 26. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálam összefér:D
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes beléd! Csak kihasználna vagyis megdugna. Rajtad áll minden, hogy duni fogsz vagy leszel egy rendes komoly lány akit lehet becsülni. Persze, ha rád talál, de az nem a külsőd alapján!
 7/12 anonim ***** válasza:
Mit nem vesz komolyan? Azt, hogy dugjatok? Kicsi lány, ne légy naív :)
2011. dec. 26. 14:55
 8/12 Macs1209 ***** válasza:

Hát próbáld ki:

Vetkőzz előtte meztelenre, állt elé, és mond a szemébe:

"Ha már annyit mondtad, itt az ideje, hogy jól megdugj!"

Ha erre azt mondja:

"B*zmeg, te hülye vagy!!!", akkor nem gondolta komolyan.

Ellenkező esetben kellemes együttlétet :)

2011. dec. 26. 16:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Nincs baráti szeretet.

Dugni akar.

Te is.

Esetleg legyél szíves tudomására hozni, hogy ezt komolyabban is vehetnétek.

ÉS MÁR 2-3 ÉVE EZEN SZENVEDSZ?!?!?

2011. dec. 26. 16:35
 10/12 anonim ***** válasza:

ajjajjjajjj

Az a fiú erősen féltékeny már 2-3 éve, és erősen beléd szeretett.....csak se ő nem mer lépni SE TE!

szóval ha egyikőtök sem lép előrébb és nyitja ki a száját és lesz bátor hogy elmondja amit érez és amit szeretne a jövőben, akkor ez még lehet h még 2-3 évig így fog menni.

Az egy dolog h emlegeti h megdugna, de szerintem ő nem akar elveszíteni , azzal h esetleg egy szex alkalmával nem láthat többé. Mert vagy előtte elküldöd a fenébe vagy utána....

2011. dec. 26. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!