Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most ez, hogy van? Fiú-lány barátság szóval.
Figyelt kérdés
Tehát vagyok én a lány, és van egy csomó fiú barátom. Van egy amelyikbe szerelmes vagyok. A többi 90%-a meg akarna dugni, némelyik tudomásomra hozta, a többin meg látszik. Akibe szerelmes vagyok azzal rengeteg időmet töltöm el. Kb mintha testvérek lennénk. Ennek ellenére mindig piszkál vele , hogy dugjunk. De már 2-3 éve. Most hülyeségnek veszi? Vagy komolyan is gondolja? Közben neki is voltak kapcsolatai amiről semmit nem tudtam, még azt se hogy ki az. Nekem is volt egy pár viszont neki meg mindent tudnia kell. Hogy mit csinálunk, hogy ki az, stb...és szándékosan csesztet is azzal amit mondok vagy csak magától kitalál dolgokat amivel még idegelhet ezzel kapcsolatban. Szóval szerintetek csupán baráti szeretet?2011. dec. 26. 14:48
12/12 anonim válasza:
"Az a fiú erősen féltékeny már 2-3 éve, és erősen beléd szeretett.....csak se ő nem mer lépni SE TE!"
És ezt szexel oldaná meg? Bazzd ki-.-" teljes szívemből átérzem próblémáitXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!