Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok?
Figyelt kérdés
2 hónapig kavartam egy pasival akinek már lassan 2 éve van barátnője. Nekem mindig tabu volt az a pasi akinek bnője van de egyszerűen ő nagyon megfogott és kölcsönös volt a vonzalom. Sokat taliztunk, mentünk mindenfele, rengeteget beszéltünk, de telefonon is már lefeküdtünk egyszer de továbbra is keresett és ő velem akar lenni stb.. mondtam h döntsön .. hát nem tudott.. mondtam oké akkor kiszállok az életéből.. keresett továbbra is.. amikor meg végleg megmondtam h most már elég mondta h harcolni fog stb.. azóta sem keresett.. egy hét után én hívtam fel.. és mondta h nem is akar szakítani és nem akarja h kiderüljön ami köztünk volt.. utána este visszahívott és mondta hogy a hangommal felkavartam és megint nem tudja mi legyen.. mondta h egyezünk meg annyiban hogy ő majd mindig hív ( hogy miért nem tudom) de én ne hívjam őt nehogy kiderüljön.. de másfélórát besz legutóbb.. nekem azt mondták azért tartja bennem a tüzet hogy nehogy elmondjam a csajának mi volt köztünk, mert lényegében most én vagyok kihasználva.. szóval tartani akarja bennem a tüzet.. de ha ezt akarná nem tudom miért hívna órákra fel.. a lényeg hogy ti elmondanátok a csajnak? persze nem én írék neki hanem egy barátnőm hogy már nem bírja nézni ahogy szenvedem.. bizonyíték is lenne rá a beszélgetéseinkből amiket bnőmnek küldtem.. félek ezzel a pasi meg utál és soha nem áll velem szóba mert átlát ezen.... de am nem tudom ezt megtenni vele.. de sajnos megérdemelné.. Mit tegyek?2012. júl. 16. 23:00
11/11 anonim válasza:
ne kavarj bele a kapcsolatukba még inkább. az,hogy közted és a srác között mi van a te dolgod, de hogy a srác meg a csaj között, ahhoz az égvilágon SEMMI közöd.
mit tegyél? szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot. a "kapcsolatotok" nem vezet sehová, erre már te is rájöhettél volna. felejtsd el, és keress valaki olyat, aki méltó arra, hogy barátnője legyen (mert ez a srác nem érdemelné meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!