Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Elmondanátok a fiúnak, vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az évfolyamban, aki történetesen a legjobb fiú barátom,és imádok vele lenni. Csak az a helyzet, hogy már többet érzek iránta barátságnál. Szerintetek elmondjam neki?? Vagy hagyjam az egészet? Csak attól félek, hogy ha elmondom neki, akkor megharagudna vagy megijedne, és tönkremenne a kapcsolatunk. Bár már megölelt meg megpuszilt, de az is inkább csak baráti volt.2012. máj. 29. 21:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mond el neki egy próbát megér ha nem jön össze még mindig maradhattok barátok
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)) és ezt tudom is, de nem vagyok valami szép lány, és félek, hogy ha elmondom, akkor még a barátságunk is rámenne ://
2012. máj. 29. 21:51
3/4 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha előtte kicsit flörtölsz vele, ha meg rosszul reagál, akkor úgy teszel, mintha barátként csak hülyéskedtél volna... Ha nagyon fontos neked a barátságotok, akkor előbb bizonyosodj meg arról, hogy ő is többet érez. Hidd el, nekem már volt olyan hogy egy számomra fontos barátomat veszítettem el azért, mert hittem hogy ketten összeillünk és együtt lehetnénk...
4/4 anonim válasza:
Én még várnék egy ideig, egyrészt hátha őrajta is "kijönnek tünetek", másrészt az is lehet, hogy csak nagyon szereted és ez most csak egy kis fellángolás, de jön egy másik elmúlik. Azért meg ugye nem éri meg :)
Velem már mindkettő megesett, csak azért mondom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!