Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallottátok fiúnak már hogy mit éreztek? (lányoknak szól a kérdés)
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 14:07
3/10 anonim válasza:
De még mennyire, hogy bevallottam. Láttam rajta, hogy magától nem nagyon fog lépni, kellett egy kis bátorítás :)
4/10 anonim válasza:
én igen, de nem voltak komoly érzelmeim, csak egy plátói fellángolás:D
6/10 anonim válasza:
aha, részegen:D
de végül így se lett belőle semmi... pedig én is tetszettem neki, és megtettem az első lépést, de rájöttem h egy Puhap**cs;)) ezért meg is bántam... még sokáig ezzel jött pedig én már kiszerettem belőle xd
7/10 anonim válasza:
nekem is csak inkább ilyen 'plátói fellángolás' volt, de bevallottam.. mondjuk semmit nem ért :D
8/10 anonim válasza:
Húú, hát én majdnem. Kicsit ittam egy baráti összeröffenés alkalmából, és elpanaszoltam, hogy egy barátnôm terjeszti, hogy bele vagyok esve Ádiba. Persze Ádámnak van barátnôje, de tudtam, hogy tetszem neki, bonyolult volt, és halálosan szerelmes voltam. Végül valahogy asszem elponénkodtam a dolgot. Elég megalázó szitu lehetett volna, és csak az egóját növeltem volna...
9/10 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, tudtam, hogy neki is tetszem, így nem túl egyértelműen de azért céloztam rá, hogy tetszik nekem, innentől meg ment minden simán mivel valóban tetszettem neki.
Amúgy nem is igazán ismertük egymást előtte, alig beszéltünk néhány órát, de eléggé fellángolt a szenvedély :D
akit valóban ismerek meg tartom vele a kapcsolatot stb, tuti nem mondanék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!