Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tetszenek a lányoknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MinArt kérdése:

Nem tetszenek a lányoknak a lapos hasú és nem mackós pasik?

Figyelt kérdés

Teljesen elbizonytalanodtam, mert a környezetemben lévő lányoknak egytől-egyig a mackós szőrös pasik jönnek be.

Nem szőrös a mellkasom, sem a hasam, sem a hátam alapból ilyen (nem nyírom, ilyen is marad), lapos a hasam, van mellkasom. Természetesen a karom, vádlim normálisan szőrös. Nem nézek ki nyálas pasinak és csak normál izomzatom van, nem tudok elhízni.

5 évig voltam együtt a barátnőmmel és a végén azt vágta hozzám, hogy nem hozom lázba, mert nincs hasam és nem vagyok mackós. Azt hittem viccel. Szó, mi szó egy ilyen paliért hagyott el és halál komolyan ez volt az indok.

Lányok Ti szakítanátok ilyenért?

175cm/70kg

24f

2012. máj. 3. 20:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én is inkább a szikár tipushoz tartozom, van vállam, kocka hasam is (volt); egy csajjal táncoltam egy buliban és ő is ezzel jött, hogy neki a macik jönnek be... először röhögtem, aztán tényleg felszedett egy ilyen pacákot :D csak néztem.
2012. máj. 3. 20:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem értem, pedig nem vagyok nyálas, akkor még megértem, hogy nem szereti ha magammal foglalkoznék, de alapból így nézek ki. Ennyire bejönnek a lányoknak a mackós pasik?:S Én sem hagytam el, vagy csaltam meg xy vékony szőke csaj miatt, mert nem tartottam ezeket olyan fontos dolognak. Hízni kell meg szőrösödni ha ezt szeretik akkor.:D De se hízni, se szőrösödni nem tudok, genetika.:D
2012. máj. 3. 20:36
 3/16 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:

Én személy szerint nem vonzódom a mackósokhoz... Mindig is taszítottak.

l/16

2012. máj. 3. 20:40
 4/16 anonim ***** válasza:

Én sem tudok elhízni, szőrösödés még amúgy is odébb van.

De nem is akarnék elhízni, főleg nem egy lány miatt.

Igaz, hogy még csak idén töltöm a 18-at, és nincs valami nagy élettapasztalatom a "mackós pasik" terén, de ez szánalmas, hogyha valaki azért hagy el mert nem tetszik a külsőd neki. : DDD

Ha megszeretett akkor olyannak szeretett meg amilyen vagy, és nem akar megváltoztatni. De amelyik csaj nekem például azt mondaná, hogy vágjak le a hajamból 5 centit (lapockám aljáig érő hajam van) mert így nem tetszel, vagy mit tudom én, hasonló. Az már akkor felejtős, és heló szia. : D

2012. máj. 3. 20:44
 5/16 A kérdező kommentje:
Ez biztatóan hangzik, pedig már hoztam be a sok ennivalót meg nasit hátha hízom.:)
2012. máj. 3. 20:44
 6/16 anonim ***** válasza:

Nekem speciel pont, hogy a vékonyak jönnek be, pedig én magam nem vagyok egy nádszál... Lehetőleg legyen jó magas is :)

Ezért is nehézkes párt találnom, mert az ilyen pasiknak általában pont nem én vagyok az esete - bár most azt hiszem, megtaláltam a szőke hercegemet :)

20/L

2012. máj. 3. 20:48
 7/16 anonim ***** válasza:

én imádom a lapos hasakat :D nem szeretem a mackós fiúkat...inkább az olyan típusúak jönnek be, mint ahogy Te leírtad magadat ;) és a szőr se tetszik, max egy szexi csík a hasnál :P

19L

2012. máj. 3. 20:49
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát sajnos magas nem vagyok.:D De nagyon kedvesek vagytok, pedig már el voltam bizonytalanodva. Köszönöm!:)
2012. máj. 3. 20:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy. Nem a külseje tetszik meg először senkiben, olyan értelemben, hogy attól még hogy látom hogy valaki jóképű, jó a teste, az nem jelenti azt, hogy együtt is akarok vele lenni. Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de sosem tetszett senki csak azért, mert jól nézett ki. A kisugárzás a legfontosabb, szerintem. Persze csak amíg nem vagy torz, meg rémronda, 150 kilós, tolószékes, stb.
2012. máj. 3. 21:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekes. Nekem mondjuk mindegy, hogy valaki normál testalkatú, vagy kicsit mackósabb. Nálam a férfiasság számít, és a megjelenés, kiállás. És itt a férfiasságot nem a külsőségeken értem, hanem a belső értékeken. De ha választani kellene teljesen egyforma jóképű vékony, és mackós pasi között a mackósat választanám :D
2012. máj. 3. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!