Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tetszenek a lányoknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MinArt kérdése:

Nem tetszenek a lányoknak a lapos hasú és nem mackós pasik?

Figyelt kérdés

Teljesen elbizonytalanodtam, mert a környezetemben lévő lányoknak egytől-egyig a mackós szőrös pasik jönnek be.

Nem szőrös a mellkasom, sem a hasam, sem a hátam alapból ilyen (nem nyírom, ilyen is marad), lapos a hasam, van mellkasom. Természetesen a karom, vádlim normálisan szőrös. Nem nézek ki nyálas pasinak és csak normál izomzatom van, nem tudok elhízni.

5 évig voltam együtt a barátnőmmel és a végén azt vágta hozzám, hogy nem hozom lázba, mert nincs hasam és nem vagyok mackós. Azt hittem viccel. Szó, mi szó egy ilyen paliért hagyott el és halál komolyan ez volt az indok.

Lányok Ti szakítanátok ilyenért?

175cm/70kg

24f

2012. máj. 3. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem sok évig volt egy ilyen medve típusú (kövér, szőrös) pasim. A szőrzete majdnem mindenhol tetszett, a testalkata annyira nem, de szerettem, nem az számított. Aztán mikor szakítottunk, összejöttem a jelenlegi kedvesemmel, aki alig szőrös, és elég vékony. Amikor megismerkedtünk, még a hasa is kockás volt :-))) És most már úgy érzem, nem tudnék egy olyan nagy, szőrös hordóhashoz szeretettel nyúlni, megszoktam a jót. Úgyhogy igenis van, akinek az tetszik, ha valaki nem mackós :)
2012. máj. 3. 21:52
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Bár még mindig úgy érzem zömében a mackósat szeretik.:( :D
2012. máj. 3. 22:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a. többi lánynak mi tetszik, de engem a "mackós" pasik inkább taszítanak. A kifejezés önmagában is rosszul hangzik: pozitívan akarja beállítani azt, hogy valaki elhízott, túlsúlyos = nem egészséges! A hason lévő zsír ráadásul különösen baj, hiszen a belső szervekhez közel helyezkedik el. Ezért engem nem vonzanak az elhízott, hordóhasú férfiak. A szőr esztétikai kérdés, de a túlsúly nem.

Egyébként ha valakit annyira megkedvelnék, hogy így is összejöjjek vele, mindenképp segítenék a lefogyásban.

Úgyhogy nem tudom milyen csajok közt mozogsz, de a Te testalkatod szerintem igenis vonzó

2012. máj. 4. 09:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kicsit jobb kedvem lett!:)
2012. máj. 5. 16:55
 15/16 anonim ***** válasza:
ez hülyeség...több vékony fiúnak/kockás hasúnak van barátnője...
2012. máj. 6. 12:11
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem undorító ha valakinek szőrös a mellkasa
2012. máj. 27. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!