Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszenek a lányoknak a lapos hasú és nem mackós pasik?
Teljesen elbizonytalanodtam, mert a környezetemben lévő lányoknak egytől-egyig a mackós szőrös pasik jönnek be.
Nem szőrös a mellkasom, sem a hasam, sem a hátam alapból ilyen (nem nyírom, ilyen is marad), lapos a hasam, van mellkasom. Természetesen a karom, vádlim normálisan szőrös. Nem nézek ki nyálas pasinak és csak normál izomzatom van, nem tudok elhízni.
5 évig voltam együtt a barátnőmmel és a végén azt vágta hozzám, hogy nem hozom lázba, mert nincs hasam és nem vagyok mackós. Azt hittem viccel. Szó, mi szó egy ilyen paliért hagyott el és halál komolyan ez volt az indok.
Lányok Ti szakítanátok ilyenért?
175cm/70kg
24f
Nem tudom, hogy a. többi lánynak mi tetszik, de engem a "mackós" pasik inkább taszítanak. A kifejezés önmagában is rosszul hangzik: pozitívan akarja beállítani azt, hogy valaki elhízott, túlsúlyos = nem egészséges! A hason lévő zsír ráadásul különösen baj, hiszen a belső szervekhez közel helyezkedik el. Ezért engem nem vonzanak az elhízott, hordóhasú férfiak. A szőr esztétikai kérdés, de a túlsúly nem.
Egyébként ha valakit annyira megkedvelnék, hogy így is összejöjjek vele, mindenképp segítenék a lefogyásban.
Úgyhogy nem tudom milyen csajok közt mozogsz, de a Te testalkatod szerintem igenis vonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!