Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után érezted hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után érezted hogy szerelmes vagy?

Figyelt kérdés
tehát pl hány találka után?

2012. júl. 15. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Erre nincs általános törvényszerűség. Lehet, hogy már az első pillanattól kezdve érzed, hogy belehabarodtál, de lehet, hogy csak az együtt járás után derül ki a szerelem érzése. Az ilyenekben nem lehet logikát keresni.
2012. júl. 15. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem is találkoztam vele, alig beszéltem vele, párszor futottunk csak össze de teljesen belezúgtam. Ez kb 1 hónap volt.

Sajnos ő nem így érez, nagyon nem :S

3/9 anonim válasza:
olyanról hallottál hogy szerelem első látásra?
 4/9 ASOT ***** válasza:
van szerelem..első, van szerelem sokadik és van szerelem egy határozott "talán"-ra
2012. júl. 15. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
egyből, b*sszameg...
2012. júl. 15. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:

az nem szerelem olyan nincs, hogy szerelem elso latasra, az csak fellangolas, addig tart amig valami hibat nem veszel eszre

ez a hirtelen erzes amilyen hamar jon olyan gyorsan is eltunik, de mely sebeket ejthet nagyon konnyen mert a masik aki igazan szep lassan lepesrol lepesre esett a masikba az azt fogja hinni, hogy nagy szeretetrol van itt szo meg az Igazirol, a nagy O-rol

tapasztaltbol mondom egyik oldalt is ateltem meg a maskat is es nem egyszer

32 L

2012. júl. 15. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Lassan folyamatosan alakult nálam,elöször tetszett, szimpi volt jól éreztem magam vele nagyon vonzodtam hozzá,kivántam,talán 1 jó hónap után éreztem,de igazán akkor tudatosult bennem amikor ő szerelmet vallott nekem,az 1 honap alatt hetente többször találkoztunk,és szinte mindennap beszéltünk,msn-en.
2012. júl. 15. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát én pl baromira nem tudok belezúgni senkibe első látásra. Nekem akkár hónapok kellenek mire jön a felismerés, hogy szerelmes vagyok. Ezért nem is szoktam randikra sem járni, mert ott ha már második randin nincs csók, akkor le is írták a kapcsolatot.

Így én a barátaim köréből válogatok. Nekem kell, hogy megismerjem azt az embert, hogy tudjam milyen, hogy mennyire passzolunk, hogy a céljaink passzolnak-e. Hogy ő tényleg egy olyan ember aki nekem kell.

A mostani barátommal is 3 hónapig barátkoztunk, heti 3* találkoztunk, de úgy 2. hónap után éreztem, hogy oda vagyok érte. :)

2012. júl. 15. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Én tavaly egész nyáron "szivattam" 1 csajszit.. Most itt van Július és hiányzik... Most döbbentem rá hogy szeretem. De már késő. Van barátja, és engem ki nem állhat.. :/
2012. júl. 17. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!