Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után érezted hogy szerelmes vagy?
Nem is találkoztam vele, alig beszéltem vele, párszor futottunk csak össze de teljesen belezúgtam. Ez kb 1 hónap volt.
Sajnos ő nem így érez, nagyon nem :S
az nem szerelem olyan nincs, hogy szerelem elso latasra, az csak fellangolas, addig tart amig valami hibat nem veszel eszre
ez a hirtelen erzes amilyen hamar jon olyan gyorsan is eltunik, de mely sebeket ejthet nagyon konnyen mert a masik aki igazan szep lassan lepesrol lepesre esett a masikba az azt fogja hinni, hogy nagy szeretetrol van itt szo meg az Igazirol, a nagy O-rol
tapasztaltbol mondom egyik oldalt is ateltem meg a maskat is es nem egyszer
32 L
Hát én pl baromira nem tudok belezúgni senkibe első látásra. Nekem akkár hónapok kellenek mire jön a felismerés, hogy szerelmes vagyok. Ezért nem is szoktam randikra sem járni, mert ott ha már második randin nincs csók, akkor le is írták a kapcsolatot.
Így én a barátaim köréből válogatok. Nekem kell, hogy megismerjem azt az embert, hogy tudjam milyen, hogy mennyire passzolunk, hogy a céljaink passzolnak-e. Hogy ő tényleg egy olyan ember aki nekem kell.
A mostani barátommal is 3 hónapig barátkoztunk, heti 3* találkoztunk, de úgy 2. hónap után éreztem, hogy oda vagyok érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!