Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha elkezdessz járni valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elkezdessz járni valakivel, akkor csak úgy hogy már szerelmes vagy belé?

Figyelt kérdés
Pár napja járunk a barátommal, de valahogy nem vagyok szerelmes.. ez baj? Legalább nemet írjatok. Köszi :)

2012. júl. 12. 15:26
 1/9 okoska31 ***** válasza:

miért lenne baj? majd kialakul. ha meg nem, akkor befejezitek.

31f

2012. júl. 12. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nem baj, csak úgy lehetsz szerelmes, ha már ismered valamennyire. Majd idővel alakul, ha nem, akkor mást kell keresni. 19/L
2012. júl. 12. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem majd kialakul...
2012. júl. 12. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem. Megvan a vonzódás, el tudom vele képzelni, megpróbáljuk, aztán vagy lesz belőle szerelem, vagy kiderül h csak egy fellángolás volt.

23N

2012. júl. 12. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak én vagyok normális vagy hülye,de általában előbb beleszeretünk valakibe és csak utána kezdünk el járni...
2012. júl. 12. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, először én is beleszeretek valakibe, és utána szeretnék összejönni vele...nem is járnék olyannal, akit nem ismerek már egy jó ideje. Valahogy azt tehernek érezném. De kitudja, lehet egyszer megtörténik majd ez velem is, mint ahogy van egy jó barátom, aki ugyanígy vélekedett, mint én, erre most egyhetes ismeretség után összejött egy csajjal.

21L

2012. júl. 12. 16:27
 7/9 anonim válasza:
Az elsőkkel tudok egyetérteni! Gondolj csak a felnőtt kapcsolatokra, ott szinte sosincs szerelem, miért lenne ez másképp bármilyen szerelemre alkalmas korosztályban. Először elkezdünk járni, és ha utána kialakul a szerelem együtt maradunk, ha meg nem, akkor külön megyünk, szal van még bőven időd, h kialakuljon az ő esetében is. Összegezve így ez teljesen normális! :)
2012. júl. 12. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Elöször csak vonzodás van egymás iránt,véleményem szerint ahoz jobban meg kell ismerni valakit,hogy beleszeressek.
2012. júl. 12. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
elobb ha vonzodsz hozzanagyon akkor meg is akarod ismerni, ha nem vonzodsz hozza akkor nem is erdekel
2012. júl. 12. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!