Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lila nyuszi kérdése:

Ha valaki csak azzal jön össze akibe szerelmes akkor elszalasztja a lehetőséget?

Figyelt kérdés
Szerintem szerelemmel lenne értelme, de elgondolkoztam ezen, nem lehet tudni mi lenne ha egy esélyt adnának a dolognak.
2012. júl. 13. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:

"Figy ... ha lenne ... egy sanszod, vagy egy lehetőséged, hogy megszerezd mindazt amit valaha is akartál ... egy pillanat alatt kihasználnád ... vagy elszalasztanád?" (Eminem)

Tudom ez nem válasz..de illik a kérdésre

2012. júl. 13. 00:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen esélyt? Esély maga az ismerkedés, randizás, hiszen ezek által ismerjük meg a másikat. Aztán, ha a megismert személy kiváltja belőlünk a szerelem érzését, akkor kész, ha nem, akkor pedig nem. Ez így jó.
2012. júl. 13. 00:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Jobban beleélik magukat, meg tudják élni a kapcsolatot, onnantól felszabadultabbak. Plusz az igazi szerelem nagyon ritka.
2012. júl. 13. 01:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sohasem szerelemmel kezdem a kapcsolatot.. Kedvelem az illetőt, vonzódom is hozzá, imponál a viselkedése, megnyerő jelenség és úgy érzem, hogy ebből akár komoly dolog is lehet. Na én ilyenkor jövök össze valakivel.. Aztán általában szerelem lesz belőle, igen hamar.
2012. júl. 13. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
De milyen kapcsolatot élnek meg, ha amúgy nem jöttek elő olyan érzések, amelyek egy kapcsolathoz szükségesek? Ha beleéled magad, legfeljebb kialakul a fejedben, hogy "mi most járunk, illene szerelmesnek lennem", és tulajdonképpen "elvből" elkezdesz érezni valami ragaszkodást hozzá. De ez szerintem így nem jó. Egy komoly párkapcsolathoz több kell annál, minthogy tetszik meg szimpatikus az illető. Szerintem. :)
2012. júl. 13. 15:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerelem úgyis elmúlik és csak szeretet marad.
2012. júl. 14. 06:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Szeretni rengeteg embert lehet. Egy párkapcsolathoz ennél azért több kell.
2012. júl. 14. 13:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Persze, vonzalom és ragaszkodás.
2012. júl. 15. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!