Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz, ha olyan párt akarok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha olyan párt akarok, aki nem olyan szegény mint a templom egere?

Figyelt kérdés

A tesóm kifogott egy egyan párt, akinek az anyagi helyzete nem rossz, kb olyan mint a miénk, főiskolát végzett stb, szóval látom azt h jól élnek, nem nyomorognak.

Na most gáz ha én is szeretnék ilyen párt kifogni, és jól élni ahelyett h pl olyat fogjak ki, akinek diákhitele meg miegysmása van?

Nem azt mondom h legyen gazdag, csak ne legyen hitele meg mittudomén mije, amivel hátrányos helyzetbe hoz, és évekig nyomorogni kell.

2012. júl. 13. 11:08
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

tudjátok nagyon rossz látni a mai világban hogyha nyomorog egy család, vagy az adósságok miatt tökremennek az emberek anyagilag meg mentálisan is. Van olyan h a gyereket nem tudják eltartani.

Az egyik válaszoló jól írja, az elég rossz dolog lenne ha nap mint nap attól kellene tartani h mikor vesz el mindent a bank az ember feje felől, és nem lehet ellene semmit tenni.

Nekem volt elég eddig az életemben, nyugalmat szeretnék a későbbiekben.

Ha ez anyagiasság meg pénzéhesség akkor sajnálom, ezt is meg lehetne érteni...

2012. júl. 13. 11:38
 22/41 anonim ***** válasza:
88%

"Ezekkel a feltételekkel kizártad kb a Magyar férfiak 85-90%-át."

Idéztem magam,mert ehhez még annyi jön,hogy a maradék 10% nak pedig te nem fogsz kelleni.

2012. júl. 13. 11:41
 23/41 anonim ***** válasza:

"Ha ez anyagiasság meg pénzéhesség akkor sajnálom, ezt is meg lehetne érteni..."

Azt kellene megértened amit sokan kicsit durván adnak elő,de igazuk van,hogy maga a párválasztás amiről a kérdés szól nem korlátozódhat arra,hogy ki hogyan áll anyagilag.Nem azért,mert nem teheted meg,hogy azt nézed,hanem azért,mert senkiről nem tudhatod meg amíg nem vagy vele együtt.

Azért sem,mert hiába élünk anyagias világban és hiába szól minden a kib.aszott pénzről az érzelmeknek nem tudod elmondani,hogy nincs elég pénze,hogy szeresd.

Ez egyébként oda vissza "törvény" ,mert pénzért pedig nem tudsz szeretetet venni.

Érted?

2012. júl. 13. 11:44
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

11:44

De hol volt itt szó arról, hogy anyagiakra korlátozná a párválasztást? Vannak klasszikus vörös posztók az emberek számára, amire gondolkodás nélkül ugranak, az egyik ilyen a pénz és párkapcsolat összeeresztése.

Nem arról van szó, hogy a kérdező anyagi szempontok alapján választ párt, de azt totál megértem, hogy nem akar közös életet kezdeni egy olyan emberrel, akinek elvitte a bank a lakását, és a nem létező lakásra még milliókat kell fizetnie. Azt kell elképzelni, hogy egy átlag magyar család 20-30 év alatt törleszt ki egy házat, szerintem totál érthető, hogy a kérdező nem szívesen állna be egy olyan ember mellé, aki (a lakáshitel példával élve) mínusz egy lakástörlesztéssel startol, lakás nélkül.

Lehet itt azon ugrálni, hogy csak az érzelmek és a lelki tényezők számítanak, de mégis mennyire lesz boldog és hosszú távú az a kapcsolat, ahol az egyik fél terhei ellehetetlenítik a közös terveket?

2012. júl. 13. 11:51
 25/41 anonim ***** válasza:
És ha szerelmes leszel egy szegény emberbe?Nem minden a pénz körül forog.
2012. júl. 13. 11:52
 26/41 anonim ***** válasza:

Kicsit egyetértek a kérdezővel. Irritál amir ír, de jogos. Kérdező, a fogalmakat tegyük tisztába. A diákhitel nem örökölhető, nem képezi közös tulajdont, tehát azé, aki felvette. Természetesen ha összejössz egy diákhitelessel, akkor nincs osztozás a hitelén, ő fizeti. A diákhitelt felvett halálával megsemmisül az adósság is.

Téged senki nem kötelez arra, hogy más diákhitelét fizetgesd. Természetesen ha a párod a diákhitel miatt nem tud másra költeni, akkor neked kell, tehát olyan, mintha fizettnél a hitelébe, de ez megeggyezés alapján eldönthető. (Drágám, ha összesz*rod magad, a diákhitel törlesztése mellett is bele kell adnod a kasszába.)

2012. júl. 13. 11:53
 27/41 anonim ***** válasza:

"De hol volt itt szó arról, hogy anyagiakra korlátozná a párválasztást?"

Az egész kérdés arról szól.

2012. júl. 13. 11:55
 28/41 anonim ***** válasza:
0%

A többieknek meg üzenem, hogy ébredjenek fel az álomvilágukból. Ugyanis egy életkor, egy tapasztalat felett a pénz fontossá válik.

Én 27 éves férfi vagyok és a gyerekes anyákat messzire elkerülöm, ha párkapcsolatról van szó. Mert ott van hitel is, mait a volt férjével kötött, nekem meg nincs kedvem más hitelét fizetnem, amihez nincs közöm, más gyerekét nevelnem, amihez nincs közöm.

Sőt olyan nővel sem jövök össze, akinek a szülei el vannak adósodva, mert az ZSÁKUTCA!

De ehhez egy zsintt el kell érni és nem a szerelemmel magyarázni mindent. Gondolkodni kell, a tiniszerelemnek (vakság) tinikorban a helye.

2012. júl. 13. 11:56
 29/41 anonim ***** válasza:
Volt neked már valaha orgazmusod, kérdező?
2012. júl. 13. 11:57
 30/41 anonim ***** válasza:

Vicces lett volna, ha a párom a nem kevés diákhitelem miatt nem jött össze volna velem. Vagy én hagytam volna ott a személyi hitele miatt...

A boldogság nem ezen múlik, de te tudod. Csak nehogy pofára ess később.

2012. júl. 13. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!