Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz, ha olyan párt akarok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha olyan párt akarok, aki nem olyan szegény mint a templom egere?

Figyelt kérdés

A tesóm kifogott egy egyan párt, akinek az anyagi helyzete nem rossz, kb olyan mint a miénk, főiskolát végzett stb, szóval látom azt h jól élnek, nem nyomorognak.

Na most gáz ha én is szeretnék ilyen párt kifogni, és jól élni ahelyett h pl olyat fogjak ki, akinek diákhitele meg miegysmása van?

Nem azt mondom h legyen gazdag, csak ne legyen hitele meg mittudomén mije, amivel hátrányos helyzetbe hoz, és évekig nyomorogni kell.

2012. júl. 13. 11:08
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Kicsit rosszul írtam ki a kérdést, mert én ezzel a diákhitelre meg hasonlókra céloztam.

Amúgy attól hogy szegény valaki nem utasítanám el, csak nem szeretném mínusszal kezdeni az életem, hogy ketten nyögjünk egy nagy adósságot.

2012. júl. 13. 11:21
 12/41 anonim ***** válasza:
89%

Mért kéne a párod hitelét fizetni?

Minek agyalsz ilyen f@szságokon?

Ha már itt tartunk jó nagy szarban lennének a nők,ha a férfiak megkövetelnék tőlük az alapvető normákat.A 90% még főzni sem tud.

Ha meg a kérdés az,hogy gáz e,hogy nem csövessel akarsz összejönni akkor nem gáz.

2012. júl. 13. 11:23
 13/41 A kérdező kommentje:
azért kellene a párom hitelét fizetnem, mivel pl ha összeházasodunk akkor közösen kell mindent fizetni, ebbe beletartozik az is ha neki van diákhitele.
2012. júl. 13. 11:26
 14/41 anonim ***** válasza:
88%

-Szia,Kata vagyok.

-Szia,én Péter.

-Diákhitel,lakáshitel,személyi kölcsönöd,egyéb tartozásod,munkád van-e?

-Mindenből van egy kicsi.Miért kérded?

-Á csak úgy kérdezgettem,mert sok ismerősöm jár ebben a cipőben.Merre találom a mosdót?Ki kell mennem pipilni....

2012. júl. 13. 11:26
 15/41 anonim ***** válasza:
Nekem van diákhitelem, és ezzel, amiket leírtál igencsak megsértve érzem magam. Fel kellene kötnöm magam, amiért tanultam?
2012. júl. 13. 11:28
 16/41 anonim ***** válasza:
46%

11:28

A kérdező szerint te dögölj meg egyedül.Majd ha kinyögted a hitelt,tárgyalhattok.:)

2012. júl. 13. 11:30
 17/41 anonim ***** válasza:

Csak egy példa: 26 éves pasi vagyok. Sajna anno aláírtam vmit amit nem kellett volna, és így kaptam 2 milla tartozást az Apehtől. Hülye voltam, az én hibám volt, de most nem ez a lényeg.

4 éve élek együtt a párommal. Az elején leszögeztem nála, h 1 Ft-ot sem áldozhat az én adósságomra (mármint ha közben összeházasodtunk volna vagy ilyesmi). Amikor megtudta, h mekkora az adósság, egy szóval nem mondta azt h akkor hagyjuk inkább ezt a kapcsolat dolgot. Azóta is minden happy köztünk.

Ezzel csak azt akartam mondani, h akkor sincs minden veszve, ha vkinek van adóssága. Attól még lehet jól élni. Mi sem nyomorgunk, saját lakásunk van, és lassan gyereket is tervezünk.

2012. júl. 13. 11:32
 18/41 A kérdező kommentje:
Utolsó az is benne van a pakilban h szétmegy egy ilyen pár, és pl h a diákhiteles megcsalja a másikat, na akkor fizettél a semmire...
2012. júl. 13. 11:33
 19/41 anonim ***** válasza:
63%

Kíváncsiságból megírnák az ítélkezők a korukat? Csak mert könnyű anyagias balf*sznak nevezni valakit addig, amíg az ember nem felel a megélhetésért. Hülyeség ez alapján párt választani, mint ahogy hülyeség figyelmen kívül hagyni is. A kérdező szavaiból nem azt szűrtem le, hogy azt nézi, ki fogja kifizetni a tengerparti wellness nyaralást, hanem azt, hogy igenis számít az, hogy a közös élet folyamán kell e pl a banktól rettegni, vagy sem.

A kérdésre válaszolva: én inkább azt nézném a helyedben, hogy mennyire talpraesett az illető. Ha pont diákhitele van, mindezt egy jó suli elvégzéséért csinálja, azzal semmmi baj sincs, mert abból az emberből azért lesz valaki. Ha az a diákhitel azért lett felvéve, mert kellett egy autó lemenni a balcsira, vagy éppen kellett a bulizásra, miközben semmi perspektíva nincs előtte és azt hitte a diákhitel ingyen pénz, akkor meg nyilván egy balf*szról beszélünk.

Én például még 25 évesen ott tartottam, hogy anyámtól kellett pénzt kérnem, hogy a páromnak és a család többi tagjának nőnapra virágot tudjak venni, miközben egy-egy volt osztálytársam már saját autóval szaladgált. Eltelt két év, végre lediplomáztam, és jelen pillanatban én keresek legjobban a családomban (beleértve a páromét is). Ha azt nézed, mi van egy ember zsebében, akkor tényleg egy pénzéhes kretén vagy, de azt igenis nézni kell, hogy egy emberben milyen lehetőségek vannak.

2012. júl. 13. 11:34
 20/41 anonim ***** válasza:

Nos kötve hiszem,hogy feleségül venne bárki is akinek diákhitele van.

Nem azért,mert nem tehetné meg,hanem csak kevés házas diákhitelest van szerintem :D

Szóval a lényeg akkor is az,hogy egyrészt önmagában az,hogy olyat találsz akivel emberileg lelkileg összeilletek már egy nagyon nehéz dolog.

Itt még akkor nem is beszéltünk az anyagiakról.Akármennyire is ezt a vonalat helyezed előtérbe teljesen esélytelen vagy ezzel a felfogással.

Arról nem is beszélve,hogy házasságot akarsz.Ezekkel a feltételekkel kizártad kb a Magyar férfiak 85-90%-át.

2012. júl. 13. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!