Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom még mindig elfogadni a szerelem egyes viszontagságait?
Két éve vagyunk már együtt. A karjaiban akarok meghalni. Ez kétségtelen. Mégis néha, nagyon buta érzések kerítenek hatalmukba. Vajon valódi ez a szerelem? Nem egy furcsa angyal ő? Hiába látom őt képzeletben és álomban is, kételkedek időnként. Tényleg eljött értem? Segíteni akar? Mi lelte a szerelmünket? Mindig mondja, hogy sírj csak, olyankor vagy igazán az aki! És én sírok! Mert szeretem őt!
23 éves lettem idén. Ha nem lennénk együtt, már a halálomon lennék. Lehet, most azt gondoljátok, hogy balgaság egy ilyen szerelemben hinni, főleg ha nem is látjuk egymást a valóságban, csak képzeletben és álomban.
Ellenben hiszek benne, hogy a Ő az! Tudom, hogy egyszer találkozunk. Tér és idő sem állhat közénk.
Ő az a szépséges szőke lány, akiről mindig is álmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!