Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen lemondani róla, vagy lassacskán kiábrándulni belőle?
Figyelt kérdés
Ha eddig úgy volt hogy nem tudtok találkozni a táv miatt de nem tudsz lemondani róla mert megszeretted egyik napról a másikra és hajlandó lennél belemenni olyan kapcsolatba ahol csak kamerán keresztül látnád és hallanád úgy mint eddig. Melyiket választanátok hogy lemondani hirtelen róla, vagy szépen lassan kiábrándulni belőle, de úgy hogy még élvezheted a társaságát egy darabig de tudod hogy nem tudsz lemondani hirtelen róla?Mikor sérül jobban az ember ha halogassa vagy ha hirtelen és csak hetekig szenved?2012. júl. 10. 10:00
1/4 anonim válasza:
csakis hirtelen! Olyan nincs hogy lassan... hogyan á az mese
2/4 anonim válasza:
Én nem. Muszáj látnom élőben, megölelnem, megcsókolnom. Gondolom neked is fontosabb ez minthogy egy mozgóképet puszilgass.. :/
3/4 A kérdező kommentje:
Én is élőben persze odabújnék puszilnám és minden de sajnos nem tehetem meg, de annyira beleestem hogy hirtelen nem tudok lemondani róla nekem kell egy kis idő mire észbe kapok vagy esetleg megbánt annyira hogy rá se tudjak nézni most még szeretném csodálni egy kicsit.1 hete van az hogy nem is beszéltünk és tiszta rosszul vagyok és ráadásul tini sem vagyok....mert 24 éves..
2012. júl. 10. 10:16
4/4 anonim válasza:
Éniis nagyon távol élek a páromtól.Mégis együtt vagyunk lassan 2éve.kevesett találkozunk, de az a 1-2 hét mikor együtt vagyunk maga a gyönyör..szerintem te se add fel.lehet ebből még nagy szerelem is..és ki tudja mit hoz a jövő.lehet hogy ti is tudtok majd találkozni csak keveset :)
Kíra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!