Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék kiábrándulni belőle....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék kiábrándulni belőle. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először csak tetszett, aztán beleszerettem. Viszonzatlan a dolog és az is lesz örökre..ezért szeretném elfelejteni. Mit tegyek, hogy kiábránduljak belőle és legalább szerelmes ne legyek?

(Találkozunk szinte midennap, mert 1 helyen dolgozunk)

2010. jan. 4. 21:40
 1/9 anonim válasza:

Látom itt nincs egy darab válasz sem...

Nézd, ha egy helyen dolgoztok, az nem egy egyszerű helyzet, és arra, hogy "kiábrándulj", nincs módszer, ha lenne, az sok ember problémáját megoldaná.

Legokosabb szerintem, ha próbálsz ismerkedni más pasikkal, mert az előzőt igazán csak a következő feledteti. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.

2010. jan. 4. 21:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok, de látom a szöveg túl romantikusra sikerült. :D :D

Ennek örülök.

2010. jan. 4. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:

ugyanebben a helyzetben vagyok, nem irigyellek egyáltalán.

még szexre sem kellesz neki?

2010. jan. 4. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam ilyen helyzetben,de a másik oldalon állok!nekem is van olyan aki állítólag belém szeretett de nekem van barátom és viszonzatlan,hiszen én a barátomat szeretem.annyit tudok mondani h nem tudom hogyan de felejtsd el ha tényleg reménytelen,mert ha ő erről tud,akkor iszonyú kínos lehet!!!
2010. jan. 4. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:

lelkileg nem vagy kikészülve? mert pl én nem tudom az ilyet feldolgozni.

ha akarsz beszélgetni, nyugodtan írj privit, sorstárs!

2010. jan. 4. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Küzdj meg érte! Nem mindennap szerelmes az ember
2010. jan. 4. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:

ez igaz, de van, h tényleg nincs értelme, ilyenkor az ember elveszti azt a kis hitét is, ami addig volt és ez akár befolyásolhatja a további élete alakulását.

lehet, h néha jobb beletörődni a dolgokba :(

2010. jan. 4. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Keress mást, ami nem könnyű.

Válts munkahelyet ha nem kötődsz/van rá mód.

Erős akarattal, sok gyakorlással....gondolj rá kevesebbet, ha eszedbe jut tereld el a figyelmedet.

Sablon tanácsok azt hiszem, de jobbat nem hiszem, hogy tudnak.

Ja és nézd meg: 500 days of Summer

2010. jan. 5. 00:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem váltok helyet mert nem válhatok. Szerencsére bunkó velem, mer ha rám mosololyogna elolvadnék, mint egy viaszgyertya. Próbálok másra gondolni, csak néha éjjel is felriadok... és akkor eszembe jut hogy ő most éppen más karjában van. Remélem el fog múlni.
2010. jan. 5. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!