Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon csak barát vagy többet is érez? Hogy deríthetném ki?
Istenem, mekkora puhap*cs vagy te...
Szerintem majdnem biztos, hogy akar valamit, és nem hiszem el, hogy neked ez kérdés. Mi okozza a dilemmát, ember?!
Amúgy meg annyira ciki ez a szöveg, hogy kínos lenne bepróbálkozni, ha csak barátként tekint rád. Kihal a férfiasság b*sszus. Alig ismeritek egymást, mitől lennétek már most olyan barátságban, amire ezt rá lehet fogni?
Szedd össze magad, és próbálkozz be!
Jah, most vettem észre, hogy hozzátetted a kort.
Így már értem. Majd pár év múlva férfivá érsz remélhetőleg...:D
Nincs sok tapasztalatom lányokkal(régen kövér voltam,nem csajoztam,csak mostanra izmosodtam meg)
És nem szeretném,hogy emiatt esetleg tönkremenjen a barátság
Szerintem tuti, hogy bejössz neki azok alapján, amiket írtál...legalább is én csak akkor hívnék el pasit vidámparkba, meg mondanék neki ilyeneket.:)
Ha észre veszed, hogy sokáig néz, te is nézd őt, és ha szemeztek akkor aztán már biztos, hogy ez nemcsak barátság. Azért az sem árt, ha néha megdicséred, hogy milyen csinos, meg ilyenek. :) (L/18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!