Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ez még így hosszútávú kapcsolat? Ti mit gondolnáátok kinek van igaza?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal.Nagyon szeretem ,de van egy haverom aki elkezdett nyomulni ezt a barátom elolvasta és aztmondja választjak közöttük...le kelett haveromat tiltanom. teltek múltak a napok egyre többet veszekedtünk a barátommal,ezért én 'mérgemben' ha kifejezhetem magam így,feloldottam a haverom és elmondtam neki hogy mi is történt... Nem akartam vele sem köcsög lenni,mert szeretem mint havert..és mostmár ő sem akar többet amíg van barátom. 'titokban' ma is elmentünk haverommal fürdőbe,és elmesélte,hogy látta a barátomat 3 hónappal egy csajjal sétálni,de nem fogták egymás kezét csak sétáltak egymás melett... már nem tudom mit csináljak :/ Szerintetek?2012. júl. 8. 22:21
1/7 anonim válasza:
Nem nagyon értem mi van akkor ha sétált mellette egy csaj. Te meg bikiniben ücsörögtél egy másik pasi mellett a fürdőben.
2/7 anonim válasza:
Őőő nem igazán értem. Tehát a fiú haverod látta a barátod 3 hónappal ezelőtt egy másik nyősténnyel.
Ti pedig 2 hónapja vagytok együtt.
Csak nálam van 1 lyukas hónap a találkozásotok között?
3/7 A kérdező kommentje:
bocsi...3 hét!
2012. júl. 8. 22:32
4/7 anonim válasza:
hát igen.. két hónapja vagytok együtt akkor nem mindegy kivel volt három hónapja?
bár nálam a csávó már ott bukott volna hogy válasszak ő vagy a "haver"
5/7 A kérdező kommentje:
3 hete..! és tényleg csak haver..!! ma is csak beszélgettünk.
2012. júl. 8. 22:35
6/7 anonim válasza:
Hát talán ők is csak beszélgettek a csajjal. Nem? Meg aztán ne felejtsd el, hogy a haverod fel akar szedni. Így nem éppen a legmegbízhatóbb tanú ez esetben. Nálam nem bukott volna egy olyan csávó, aki azt akarja hogy válasszak közte meg az olyan haverom között aki nyomul rám ezerrel. Ha szeretem a barátomat, akkor meg sem kell kérnie hogy koptassam le azt aki nyomul, mert ez alap. Egyik előző válaszoló biztosan nyugodtan szokott ülni a babérjain amíg a pasija egyik nőnemű haverja intenzíven kelleti magát neki, az pedig különösebben nem tesz ellene.
7/7 A kérdező kommentje:
én is lekoptattam.elmondtam neki h szeretem a barátom és tudja is.azóta nem nyomul
2012. júl. 8. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!