Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen bonyolult az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bonyolult az élet?

Figyelt kérdés

A lelkitársának tart és sexuálisan sem tud nekem ellenállni, még is azt mondja hogy nem szerelmes belém, meg h nem tudja mi de valami hiányzik ami igazán tökéletessé tenne a számára...

Én egyszerűen azt érzem, hogy nem tudok létezni nélküle, és ez megijeszt és lassan tönkre is tesz...

Lassan 2éve ismerjük egymást, ebből másfél évig jártunk, azóta sem telt el úgy nap h ne beszéltünk volna, hetente legalább egyszer találkozunk. Ha én nem keresem keres ő. Míg egy hétig külföldön voltam a családommal ő számolta a napokat kb hogy mikor leszek otthon... Ő találta ki hogy menjünk most együtt nyaralni.

Én ezt nem értem...

Ő 24F én 23L

2012. júl. 5. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
őőőő....OK
2012. júl. 5. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Vagy direkt nem meri kimondani hogy szeret, vagy tényleg kihasznál. De szerintem az első. Esetleg próbáld ki hogy "dobod", és nem szexeltek, hagyd és várd hogy rájöjjön, mennyire vagy fontos neki.

20/F

2012. júl. 5. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem te leszel gyermekei anyja, de az elkövetkező pár éveben attól még jól ellehettek.
2012. júl. 5. 23:00
 4/5 anonim válasza:
elképzelhető, hogy csak kihasznál! vigyázz vele!!
2012. júl. 6. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Ohh... én is voltam ilyen helyzetben! Az a gond, hogy reálisan majd csak jó pár év múlva fogod látni magatokat. 30 évesen én is most értékeltem át a régi kapcsolataimat, hááát... jópárszor voltam akkora idióta, de persze meg lehet magyarázni, hogy most azért vagyok ilyen, amilyen, mert ezeken keresztül mentem .

Most sarokban tart a "szerelem", ami persze nem az. Ez függőség. Függővé tett maga iránt (lehet nem tudatosan). Érzi, hogy nem tudsz nélküli élni, az ágyban azt tesz veled, amit akar. Mégis hiányzik neki valami? Hát persze. A küzdés! De ezt nem tudod mesterségesen kialakítani. Nem veszed fel neki a telefont (nagy kínok mellett), nemet mondasz neki a szexre (a vágytól égve), lehet bejön egy kis ideig, de ki akar így élni? Folyton átgondolni, felülvizsgálni a cselekedeteidet, hogy most akkor mivel is tudom őt megingatni... Az én tanácsom, hogy hagyd el, megtalálod majd azt, aki rajongani fog érted, de emellett mindent megad, amit őt. Tudom, hogy nem fogod elhagyni, de végülis nem is baj. Ő ez az állomás az életedben, majd tanulsz belőle. De tudd, ez a fiú nem érdemel meg téged!

2012. júl. 6. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!