Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz és bonyolult...

Miért olyan nehéz és bonyolult az élet? Mikor már kicsit rendeződik mindig beüt a krakk!

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 09:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ezt már én is megfigyeltem. Valahányszor hátradőlnék, hogy végre egy kis nyugi, akkor tuti történik valami.

Vizsgaidőszak végén borultam ki nagyon ezen, amikor letettem az utolsó vizsgám, egykor értem haza, és gondoltam, hogy akkor legalább aznap délután pihenek.

Fél kettőkor felhívott a kollégám, hogy kirúgta a barátnőm, akit én szereztem oda a munkahelyre, mert mást egyáltalán nem tud elvállalni. Nem is azon akadtam ki, hogy kirúgták, hanem hogy alig félóra telt el és máris történik valami, amit csinálni kell, de azonnal...

2011. márc. 22. 10:08
 2/13 anonim ***** válasza:

Konkrétumok nélkül nehéz erre bármit is mondani.

A fent vázolt érzet lehet csak illúzió is, azaz hogy csak te érzed így. Aztán van a vonzás törvénye, mikor az ember a negatív gondolatokkal bevonzza a szart.

Van egy olyan faktor is, hogy amikor kicsit rendeződik minden, akkor elbízzák vagy jobban elengedik magukat és ez megint hozhat hullámvölgyet.

De sok faktorról nem tehet az ember. Megszületsz. Senki nem kérdi, hogy kérsz-e adószámot, akarsz-e tagja lenni a civilizációnak, a társadalomnak, hanem egyből állampolgár vagy. Kéretlenül kapsz kötelezettségeket, elvárásokat. Ezek garantáltan megvannak. Az eredményességet, a sikert sajnos nem garantálja és nem is biztosítja senki.

Ha antropomorf módon közelítünk a nagybetűs ÉLET-hez vagy a társadalomhoz, akkor mentálisan igazságtalannak érezhetjük, hogy a világ olyan, mint a gravitáció. Lezuhanni és szarrázúzódni sokkalta egyszerűbb, mint fennmaradni, netán felemelkedni. Pusztulat az SAJNOS természetes. Azt eléred úgy is, hogy nem csinálsz semmit. Maga a szintentartás is "csinálást" követel.

2011. márc. 22. 10:10
 3/13 anonim ***** válasza:

nálam is így van

dolgoztam egy munkahelyen, össze akartam jönni egy sráccal, aki közölte nem kellek, erre felmondtam, kimentem külföldre, amíg itthon voltam, meg jé, összejöttünk és most megvan a srác és nincs munkám.

2 éve....

de ha nem mondtam volna fel, nem jöttünk volna össze

akármerre ugrálok, mindig jön valami sz*r

pedig olvasom a pozitív gondolkodásról szóló irományokat

2011. márc. 22. 10:35
 4/13 Raffi válasza:
A jó emberek azért születnek, hogy később lúzereknek lehessen hívni őket!
2011. márc. 22. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát. Az enyém nem az. Sosem értettem egyese mit problémáznak ezen annyit. Nekem is vannak dolgaim, de ha nyugi van, akkor általában nyugi van és kész. Szerintem a legtöbb ember magának kreálja a bonyodalmakat, csak nem veszik észre...
2011. márc. 22. 10:56
 6/13 anonim ***** válasza:
akinek nyugi van, az épp lefele csúszik, csak nem veszi észre
2011. márc. 22. 11:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez milyen logika lapján jött ki mégis, előző? :)
2011. márc. 22. 11:23
 8/13 anonim ***** válasza:

amit a 10:10-es írt

ha nem teszel semmit, lecsúszol

és csak a szinten maradáshoz is munka kell

szerintem helytálló

2011. márc. 22. 11:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Na de nem arról beszéltem, hogy ha valaki egész nap otthon ül a seggén, akkor nincs semmi problémája.. Hanem arra akartam célozni, hogy az emberek már minden apróságon elakadnak, és problémát csinálnak belőle. Egyeseknek már az is nehéz, hogy egyáltalán reggel ki kell kelni az ágyból...
2011. márc. 22. 12:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Azért mindig felállok,csak össze kell kaparnom magam....

Meg a jó oldalát kell nézni a dolgoknak.

2011. márc. 22. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!