Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Áruljátok már el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Áruljátok már el, hogy mi vonzó egy 30 as, kopasz, kigyúrt, és szemmel láthatóan gazdag csávóban?

Figyelt kérdés

pénz, pénz, pénz....

mindne nő aztmondja nemszámít a pénz...nem a francokat!

tegnap bulihelyen, ismételten ez igazolodott be.

egy hasonlo kaliberú majom csávó, basszus, egy 17 évas bomba csajszival volt.

szegény csajszi, ott táncolt mellette, szinte egész este, ez a csávó meg meg se mozdult, csaka fejével bólogatott.

látszott a lányon, hogy bulizni akar jólérezni amgát, de el meg nemjött a csávótól.

utána smaci meg minden, de csávó továbbra is tök semleges, még csak a kezét se fogta meg.

miért oylan jó neki, ez?! hogy egy olynanal van együtt, akivel nemlehet egy jót táncolni, más az ízlésvilág, mert azért majd 15 év köztük ottbvan ám.

olyan egyszerű lenne, hogy pénz...hogy van kcosi, vann anyagi biztonság, elehet menni vacsorázni, moziba, ide oda, mindennemű különösebb sporolás nélkül....

2012. júl. 1. 11:11
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

Én ha mondjuk meglátok az utcán egy "kigyúrt,kopasz" férfit, és tényleg olyan, hogy nagyon jól néz ki, akkor csak egyre gondolok.Ez pedig az amire a férfiak, ha meglátnak egy szőke, szép mellű, cicalány.Többet nem is akarnék egy ilyentől, sajnos nem bírnék egy kirakat bábúval együtt lenni.

Szóval nem ők az eseteim.Persze beismerem szeretem a kopaszokat, de nem a mai selyem fiúkra gondolok.

A lényeg nálam, hogy sportoljon (itt nem a kondit értem), és legyen szép a mosolya. 18\L

2012. aug. 6. 02:15
 32/32 anonim válasza:

Nálam, mint ahogy sok nőnél a pénz nem számit.Persze nem azt jelenti, hogy egy szegény embert keresek magam mellé, de nem is azt, hogy egy dús gazdagot.De jó az, ha egyszer kétszer elmegyünk egyet fagyizni, vagy kapok tőle egy virágot.

Egyébként sosem szerettem ha költenek rám, mindig közös kasszán voltam a barátaimmal (már ilyen fiatalon is).Ez a jövőben is igy lesz.

2012. aug. 6. 02:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!